Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Tako je,u svakom slucaju,ako nadjes IPTV listu u Openwebif duze ce da ti traje nego MAC koje se skeniraju!
Samo pod uslov da nije neko objavil u internetu ili vlasnik da koristi neka lista koja e stavljana u internetu.Za to kad vidite da lista nesto kosta odmah mu izkljucite box iz mreza,tako kad vidi to vlasnik odmah ce stavi pass box i razni vlasnici sajtova i drugi podjebanti nema da vidat nista ali i to nema garancija zasto takvi lovci boxeve koliko hoces u svetu ne se zna dali prvi ili 100 koj si usal u ovi box si ti.

evo radi odlicno stvarno super. taj openwebif koji sam naso nema ga na googleu .. mislim da sam prvi na njemu

pa sta je po vasem misljenu naj bolji nacit skenirat?

evo radi odlicno stvarno super. taj openwebif koji sam naso nema ga na googleu .. mislim da sam prvi na njemu

pa sta je po vasem misljenu naj bolji nacit skenirat?
Pa moze da se podje od toga da pretrazujes Dreamboxes ne bi li nasao IPTV server koji nije javan,e onda zatim pravi combo i udaraj brute-force po njemu - Samo Jako ! :) -

Ja zakljucih da su svi govna, najveca su oni koji ti na skajpu prodaju neko "prijateljstvo" a kad treba kuliraju te..

Moze meni ban slobodno.. Pozz

Ja ne bi smeo da stavim liste na ott player , jer tvoja liste ce zavrsiti ovde https://iptv.zone/en
Ima logike, ali ne samo na ott vec i na ssiptv i smart iptv ,jer ti im saljes liste.
Ja placam jednu listu isprobavao sam je na vise smartv playera i sad mi vise ne radi ili samo ponekad proradi iako vazi do polovine maja

Envoyé de mon X15 en utilisant Tapatalk

Pa moze da se podje od toga da pretrazujes Dreamboxes ne bi li nasao IPTV server koji nije javan,e onda zatim pravi combo i udaraj brute-force po njemu - Samo Jako ! :) -
najbolje ,lopatom , dok neprobijeshahahahahaha hahahaha[DOUBLEPOST=1489078787][/DOUBLEPOST]
Ja zakljucih da su svi govna, najveca su oni koji ti na skajpu prodaju neko "prijateljstvo" a kad treba kuliraju te..

Moze meni ban slobodno.. Pozz
daj mi koji panel pa me kuliraj koliko hoces

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom