- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.004
- Поени од реакции
- 116.775
Уште еден во низата постови кој никогаш нема да биде прочитан.
Јас моментално ќе се откажам од симпатиите кон Тотенхем ако некое лигле налик Нејмар стане главен играч. И пред да ми спомнеш Али,Вокер, Даер, да гнасни играчи се и понекогаш подли, ама никогаш манекенки.Ваквите фаци како BilboBaggins ми се најјаки.Демек да играат во неговиот тим Суарез и Нејмар, секоја секнуда од времето ќе ги колнеше и пцуеше. Не бе, златен. Уште повеќе ќе ги вивнуваше до небеса (иако појма немам за кој тим навиваш, без разлика). Нејмар колку пцовки изел од фанови на Барселона и заради глумење и заради слаби партии, ама вечерва искина, дефинитивно MOTM.
Мојот полов орган е видно вознемирен поради твоето мислење, Стефан-Кобе.Уште еден во низата постови кој никогаш нема да биде прочитан.
Брат пројдовте, може не најзаслужено, али пројдовте. Сеа под казна Ел Класико у четврт, да се изретчат Шпанците.Да им ги дудалте на сите од Барселона.Никад нема да речете дека нешто стварно изиграа или барем нешто позитивно,Ама не, вие си имате набиено комплекси со години што ве плеска по малето газе..
Шегобиец.Трансфер на декадата би бил кога сега Арсенал и ПСЖ би си ги замениле менаџерите.![]()
Прво извади му го од уста, па ќе го јадеме ние.Сите што го хејтавте Нејмар да му јадете курето![]()
Суарез копилето не одеше да даде гол тука одеше да изглуми пенал, доволен беше еден минимален контакт од Маркињос за овој да се укопа во место и да се фрли на земја како покосен. Затоа и го удри со колено, бидејќи овој застана да се движи во моментот кога го допреа со рака
Шегобиец.
Сакаш некоја шега на твоја сметка?Ако направи вечер чудо,никад више нема да гледам ЛШ
еден минимален контактПрво извади му го од уста, па ќе го јадеме ние.
Никој не му ги оспорува неговите играчки вештини, разберете еднаш дека луѓе го мразат бидејќи е најголемо лигле на свет.
Суарез копилето не одеше да даде гол тука одеше да изглуми пенал, доволен беше еден минимален контакт од Маркињос за овој да се укопа во место и да се фрли на земја како покосен. Затоа и го удри со колено, бидејќи овој застана да се движи во моментот кога го допреа со рака![]()