Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
Не ми е јасно од кај ќе излегват играчите и судиите на терен, како ќе изглеа ова на крај.
Единствен начин е да се врви низ трибината до оградата, ама то е премногу ризичен потег. Во 5000 луѓе сигурно ќе се најди некоја будала, да напрај голема глупост, па после ќе следат казни, играње без публика итн...
Требаше да купат монтажни соблекувални и да иг постават кај празниот простор до споредната врата, кај шо се продаваја пијачки лани ко имаше штанд.

Незнам, ова ми делува некако непромислено и насила изведено колку да стивнат реакциите од јавноста. Во никој случај нема да биди практично.
Да почекаме да видиме како ќе изглеа ко ќе биди завршено со градба.

spored mene najarno ke e da se napraj vrata od stranata kaj so bea shtandojte i od tuka so tunel i na ogradata da se napraj vrata i od kjosho da izlegvat taka mislam najpogodno mi gleda

spored mene najarno ke e da se napraj vrata od stranata kaj so bea shtandojte i od tuka so tunel i na ogradata da se napraj vrata i od kjosho da izlegvat taka mislam najpogodno mi gleda
Taka e planot ke se turka zidot od strana kaj standojte pa so montazen cirwda tunel ke se izlegva na terenot vistina montazni ke bese poraet I pobrzo mozi ama ete I vaka ke se ispolnat uslovi so e najvazno plus ke imame dve soblekuvalni po edni na tribina ako nekogas se napraj tribinata

Sent from my 6039Y using Tapatalk

И да се монтажни ако сака некој беља да напрај, ќе напрај. Посекако до трибина ќе беа. Вака сигурно влезот кај соблекувалните нема да функционира па ништо страшно. Тврда градба барем ќе остани за потаму.
Него чекавме Горан да се врати од дијаспора да се врати да не информира. Многу на готово чекате вие другите. :D

ko so gledam kakva e situacijata so cevkata mozi bazeno ke go naprat pobrzo odkolku tribina...

Абе нa Дубaи вештaчки пoлуoстрoв нaпрaјa зa 3 месеци oвие сo цефкaтa не знaт шo дa прaт 6 месеци.

Да не испадни на крај дискотека наместо соблекувални... :icon_mrgr:
Со овие не ме чуди ништо. Да му дај некој идеа на двојката, ќе ги пренамени во последен момент.:gjavol:

abe praev muabet so eden so raboti vo salata i mi vika abe to sho beshe parcinjata od pokrivot gi kladoja istite ebi veter e se vika parketo go redat lugje od srbija haha samo sminkanje mu prajme sea nisyo ne e taka ko sho izgleda

Цело шминкање е за потребите на идниот добитник на оскар од неанглиско подрачје. Уште да го исфарбат киното наново и двојката ќе се фрли во акција.

abe praev muabet so eden so raboti vo salata i mi vika abe to sho beshe parcinjata od pokrivot gi kladoja istite ebi veter e se vika parketo go redat lugje od srbija haha samo sminkanje mu prajme sea nisyo ne e taka ko sho izgleda

30% е нареден

Attachments

• 17176258_1340851485950993_672882807_o.jpg
    17176258_1340851485950993_672882807_o.jpg
    378,7 KB · Прегледи: 42
А оти паркет ? Не требаше гефлор подлога ? Или се препрај планот, абе 21 век сме ако играме уште на паркет да штрака целиот ко ќе трчат ирачите немам коментар :cenzura:
Инаку ќе добие некој лик салата, шминкана ваква таква, арна ќе е :D За 1 месец треба негде да е во функција, штета шо не се напрај и другата трибина како оваа, сега едната трибина дојде повисока со оградата за разлика од другата која си остана одма до теренот....
Стигнаја и 3500 столчиња зелено-бели, треба уште семафорот и да сменат некој прегорен рефлектор :D

nemozi geflor podloga zato sho kosarkata nesmej na takov teren da igra a za da smenvat nasekoe i ne mi se verva kje ja zabatalat i poarno vaka na sekoj kje mu bidi na raspolaganje

Gefloro ne mozi direk da se klaj na beton mora da ima parket

Gerlfor подлога кошта околу 15илјади евра, незнам шо е толкав проблем да се земи една и да се решат проблемите. Ете ако нема општината пари нека го притиснат тој тушникот Циле да земи една подлога и неговио клуб игра во иста сала. Една вреќа пари свињата исфрли по сертификати за странци, овие пари се пичкин дим за него.
Дека ќе било комплицирано ради кошаркарите, не се сложвам. Па ене во Скопје во Борис и Јане се игра и кошарка АБА лига и ракомет СЕХА и ЛШ, па таму ја менват подлогата без проблем. Ако можи таму зошто да неможи кај нас ? Најлесен проблем е то, само шо нејќат да се замарат овие паразитите кај нас и се му делува прекомплицирано... Зато сме на ова ниво како град, последни од сите.
Попаметно е да се стави gerflor пошо со то се заштитва и паркетот од една страна. Ќе се игра на паркет само за кошаркарските натпревари, дури ако испадни КК Пелистер од лигата, можи да си играт во некоја училишна сала, пошо за во втора лига нема потреба да играт во Младост.

Најверојатно уште со Работнички ќе се игра во Охрид, после следат 2 гостувања, па Пелистер ќе биди домаќин во Битола.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom