интересна личност си!!! во смисол Ти имаш право и никој друг, а доколку немаш истомисленик СИГУРНО ТОЈ Е ТРОЛ, како што си еден од многуте на форумот со тој израз...не сте веќе интересни со спомнување на изразот ,,трол,, што воопшто не знаете што значи и кога се применува, па ај што вреѓате, па уште се правите паметни, форумот не лична своевина на една личност, па јас ја хакирам страницата, форум е за сите членови да си кажат мислење, да прашат да се дебатира, ако јас имам поинакво мислење наеднаш едно десетина овде членови - ТИ СИ ТРОЛ ! ќе кажам на учителката ! .. повели, советувај си ти од твоја страна со пола кило Вит Ц ако сакаш не ти се мешам јас на почеток кажав мислење за тој твој витамин Ц и толку, но не се мешај ниту во моето пишување ако не ти се обраќам да ме рециплираш со закана и вреѓање, форумот е за мислење од двете спротивни страни, ако имаш со што да ме побиеш напиши -јас прифаќам секаква дебата затоа се форумите луѓето да се консултират и надоградат, но ако некој објаснува со факти, а ти само затоа што ТИ знаеш онака од јако искуство тоа не значи дека си само ТИ во право, а другиот е трол ??!!...бог да чува,и доста веќе со тие изрази трол-спам научете ги изразите па после применувајте соодветно, еден ќе примени и сите по него како папагали, немате ни свој став ни свој карактер склони само на навредување санким сме тука со лични карти па се знае кое што е?? виртуелно може и курто и мурто да си, ама тоа не значи да ме вреѓаш тоа не е добро за тебе, оти како се однесуваш виртуелно така ќе применуваш и во реалниот живот и тоа не е добро за вас како млади генерации... па сега ти како сакаш, мој совет е да човечки дебатираш и да научиш нешто од мене, а вака од таков однос твој нема што јас да научам од тебе, ниту пак да се кладам за глупости малтене зравјето е спортска прогноза, па сеа кој ќе победи... и ако си нервозен, кажи има поинакви методи да се релаксираш, ќе ти ги шепнам !