- Член од
- 19 септември 2009
- Мислења
- 5.081
- Поени од реакции
- 4.932
ок. Дизам раце од дисусијава со тебе.......моето тврдење е наука, која некои скапо плаќаат за да ја научат.., но никому со инка наука не се дава...
ок. Дизам раце од дисусијава со тебе.......моето тврдење е наука, која некои скапо плаќаат за да ја научат.., но никому со инка наука не се дава...
...па удомуење 400.000 бегалци е МОРСКИ БИЗНИС... [DOUBLEPOST=1488872761][/DOUBLEPOST]не бе нема врска тој од религија и политика
тој е бизнисмен
..дискутиравме????ок. Дизам раце од дисусијава со тебе.
по 1000 евра за секој ете ти куќа на Белизе за стари дани...па удомуење 400.000 бегалци е МОРСКИ БИЗНИС...
моето тврдење е наука, која некои скапо плаќаат за да ја научат.
...а мораш и ти да признаеш дека од плажа у Белизе, заради закривеност на Земјата, последиците по Македонија не се гледаат, а и далечку е за да се слушаат.....[DOUBLEPOST=1488873442][/DOUBLEPOST]по 1000 евра за секој ете ти куќа на Белизе за стари дани
сакаш да кажеш нешто, сељачино неписмена, или само по сабајле глумиш хиена...???
сакаш да кажеш нешто, сељачино неписмена, или само по сабајле глумиш хиена...???
моето тврдење е наука, која некои скапо плаќаат за да ја научат.
Ти газам на нерв владе. Сите што се засегнати од овој твој пост @Zarniwoop, @k3b , мојата маленкост и со сите што се плукаш на форумов, за тебе сме скромно кажано нобеловци. Место со вакви суви навреди, пробај во иднина преку аргументирана дискусија да ми докажеш дека е обратно - пробај, пошо ни ти успева да ме навредиш, некако за греота ми звучиш кога те читам. Од релативизатор премина во агент за регрутирање на националистичка основа со фејк-патриотска понуда....ама и тоа не ти го бива, па ај со нови профилчиња boost ќе праиш. На темава гласале 200 души цирка, а активно пишуваат околу 20. Провиден си, многу си провиден. Одвои малку време од мастурбирање на резултатите од анкетата што ја ували и поразмисли убаво каде води твоево.Ај сега застани пред огледало и речи си сам на себе, поооо колку глуп испаднав. Додуша можиш со @Almeida и @Zarniwoop да се токмиш по бистрина ама генерално тука сте некаде на некое незавидно ниво, да речам на самиот праг помеѓу едноклеточен и повеќеклеточен организам. Којзнае можеби вие сте алката која недостасува .
И јас тоа се прашувам? Колку треба да си ретардиран па по на Алда умот да тргниш.
Ветил на ЕУ. А тоа и јас се прашувам од каде толку муџахедински пари во државава. Чекај да ми текне убаво....во чие време дојдоа ТАВ, Џеваир, Суташ, Лимак, Халк банк и кој е најверен дудлач на османлиите и неосултанот Ердоган на Балканот? - Точно Ристе - паторот. Глеаш како знаеш. Странски инвестиции или по турски кажано - домашни инвестиции. Да ви се искењам на патриотизмот ваш и глумењето лудило. Ете размисли и околу тоа од каде се парите за џамиите во Скопје и околината (цела држава).Almeida бе..овој паторот опасен некој патор, нешто ко мегало патлак?? И покрај брда и долини на шипатересиве дрчно безобразни и камп за 400.000 ново арапско малцинство ветил?? Курва индијанска , а јас цело време се прашувам од кај на кај пари во Македонија да се градат џамии од класа Мека ин Медина и Багдад на секои 1800 метра воздушна линија една од друга. Тоа паторот да ти бил .., милу му маму јебем...сеа ми е јасно зошто од уста не го вадите , туку се поише и поише го усисавате....
Може да си на во право за све и да си академик по својот интелект. Но кога ќе видам вакви смајловци ми се сере, поготово кога ќе видам дека ги има во 30% од постовите во оваа тема. Истите ги користат и оние малоумните кога ќе снемаат аргументи и кога ќе почнат да го омаловажат соговорникот, но изгледа како малце поинаку, повеќе како немоќ...
Снемале аргументи?Може да си на во право за све и да си академик по својот интелект. Но кога ќе видам вакви смајловци ми се сере, поготово кога ќе видам дека ги има во 30% од постовите во оваа тема. Истите ги користат и оние малоумните кога ќе снемаат аргументи и кога ќе почнат да го омаловажат соговорникот, но изгледа како малце поинаку
Не, јас само општо кажав кога се користи....Снемале аргументи?
Анкетава е далеку од реалната слика на желба на граѓаните. Штета што има доста албанофобија кај Македонскиот народ и луѓето не гледаат друг излез освен да прифатат по секоја цена тоа што им се наметнува. Но и покрај тие луѓе што се плашат, морам да кажам изненадувачки е општо бројот на храбри луѓе во државава кои се спремни цврсто да го штитат ставот кој значи одбрана на националните интереси.Владе и анкетата.
Оставете го човекот нека ужива малце, греота е, животот му помина во анкети и ширење патриотизам на форумов.
Дај да собериме по некој денар да му ја урамиме дома анкетава, нека дрка како човек
Прегледај го приврзокот 166188
Вие со гдомци, алијанси и какви не што сте собрани делувате сепаратистички во моментов. Комплетна спротивност на се она што е национален/државен интерес.Анкетава е далеку од реалната слика на желба на граѓаните. Штета што има доста албанофобија кај Македонскиот народ и луѓето не гледаат друг излез освен да прифатат по секоја цена тоа што им се наметнува. Но и покрај тие луѓе што се плашат, морам да кажам изненадувачки е општо бројот на храбри луѓе во државава кои се спремни цврсто да го штитат ставот кој значи одбрана на националните интереси.
Имам неколку прашања до вас храбри луѓе. Храбри луѓе кои сте спремни животот да го дадете за Македонија. Да не ве означувам сите, си знаете кои сте храбри момци! Онака чисто информативно да видат и останатите членови колкави патриоти сте биле, по колку народ на протестите имало, колку сте против Албанскиот и така ....Анкетава е далеку од реалната слика на желба на граѓаните. Штета што има доста албанофобија кај Македонскиот народ и луѓето не гледаат друг излез освен да прифатат по секоја цена тоа што им се наметнува. Но и покрај тие луѓе што се плашат, морам да кажам изненадувачки е општо бројот на храбри луѓе во државава кои се спремни цврсто да го штитат ставот кој значи одбрана на националните интереси.