- Член од
- 19 септември 2009
- Мислења
- 5.081
- Поени од реакции
- 4.932
ок. Дизам раце од дисусијава со тебе.......моето тврдење е наука, која некои скапо плаќаат за да ја научат.., но никому со инка наука не се дава...![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ок. Дизам раце од дисусијава со тебе.......моето тврдење е наука, која некои скапо плаќаат за да ја научат.., но никому со инка наука не се дава...![]()
![]()
...па удомуење 400.000 бегалци е МОРСКИ БИЗНИС...не бе нема врска тој од религија и политика
тој е бизнисмен
[DOUBLEPOST=1488872761][/DOUBLEPOST]
..дискутиравме????ок. Дизам раце од дисусијава со тебе.

по 1000 евра за секој ете ти куќа на Белизе за стари дани...па удомуење 400.000 бегалци е МОРСКИ БИЗНИС...![]()
![]()
моето тврдење е наука, која некои скапо плаќаат за да ја научат.

...а мораш и ти да признаеш дека од плажа у Белизе, заради закривеност на Земјата, последиците по Македонија не се гледаат, а и далечку е за да се слушаат.....по 1000 евра за секој ете ти куќа на Белизе за стари дани

[DOUBLEPOST=1488873442][/DOUBLEPOST]
сакаш да кажеш нешто, сељачино неписмена, или само по сабајле глумиш хиена...???

сакаш да кажеш нешто, сељачино неписмена, или само по сабајле глумиш хиена...???![]()
![]()
моето тврдење е наука, која некои скапо плаќаат за да ја научат.

Ти газам на нерв владе. Сите што се засегнати од овој твој пост @Zarniwoop, @k3b , мојата маленкост и со сите што се плукаш на форумов, за тебе сме скромно кажано нобеловци. Место со вакви суви навреди, пробај во иднина преку аргументирана дискусија да ми докажеш дека е обратно - пробај, пошо ни ти успева да ме навредиш, некако за греота ми звучиш кога те читам. Од релативизатор премина во агент за регрутирање на националистичка основа со фејк-патриотска понуда....ама и тоа не ти го бива, па ај со нови профилчиња boost ќе праиш. На темава гласале 200 души цирка, а активно пишуваат околу 20. Провиден си, многу си провиден. Одвои малку време од мастурбирање на резултатите од анкетата што ја ували и поразмисли убаво каде води твоево.Ај сега застани пред огледало и речи си сам на себе, поооо колку глуп испаднав. Додуша можиш со @Almeida и @Zarniwoop да се токмиш по бистрина ама генерално тука сте некаде на некое незавидно ниво, да речам на самиот праг помеѓу едноклеточен и повеќеклеточен организам. Којзнае можеби вие сте алката која недостасува.
И јас тоа се прашувам? Колку треба да си ретардиран па по на Алда умот да тргниш.
Ветил на ЕУ. А тоа и јас се прашувам од каде толку муџахедински пари во државава. Чекај да ми текне убаво....во чие време дојдоа ТАВ, Џеваир, Суташ, Лимак, Халк банк и кој е најверен дудлач на османлиите и неосултанот Ердоган на Балканот? - Точно Ристе - паторот. Глеаш како знаеш. Странски инвестиции или по турски кажано - домашни инвестиции. Да ви се искењам на патриотизмот ваш и глумењето лудило. Ете размисли и околу тоа од каде се парите за џамиите во Скопје и околината (цела држава).Almeida бе..овој паторот опасен некој патор, нешто ко мегало патлак?? И покрај брда и долини на шипатересиве дрчно безобразни и камп за 400.000 ново арапско малцинство ветил?? Курва индијанска , а јас цело време се прашувам од кај на кај пари во Македонија да се градат џамии од класа Мека ин Медина и Багдад на секои 1800 метра воздушна линија една од друга. Тоа паторот да ти бил .., милу му маму јебем...сеа ми е јасно зошто од уста не го вадите , туку се поише и поише го усисавате....![]()
Може да си на во право за све и да си академик по својот интелект. Но кога ќе видам вакви смајловци ми се сере, поготово кога ќе видам дека ги има во 30% од постовите во оваа тема. Истите ги користат и оние малоумните кога ќе снемаат аргументи и кога ќе почнат да го омаловажат соговорникот, но изгледа како малце поинаку, повеќе како немоќ...
Снемале аргументи?Може да си на во право за све и да си академик по својот интелект. Но кога ќе видам вакви смајловци ми се сере, поготово кога ќе видам дека ги има во 30% од постовите во оваа тема. Истите ги користат и оние малоумните кога ќе снемаат аргументи и кога ќе почнат да го омаловажат соговорникот, но изгледа како малце поинаку

Не, јас само општо кажав кога се користи....Снемале аргументи?![]()
Анкетава е далеку од реалната слика на желба на граѓаните. Штета што има доста албанофобија кај Македонскиот народ и луѓето не гледаат друг излез освен да прифатат по секоја цена тоа што им се наметнува. Но и покрај тие луѓе што се плашат, морам да кажам изненадувачки е општо бројот на храбри луѓе во државава кои се спремни цврсто да го штитат ставот кој значи одбрана на националните интереси.Владе и анкетата.
Оставете го човекот нека ужива малце, греота е, животот му помина во анкети и ширење патриотизам на форумов.
Дај да собериме по некој денар да му ја урамиме дома анкетава, нека дрка како човек
Прегледај го приврзокот 166188
Вие со гдомци, алијанси и какви не што сте собрани делувате сепаратистички во моментов. Комплетна спротивност на се она што е национален/државен интерес.Анкетава е далеку од реалната слика на желба на граѓаните. Штета што има доста албанофобија кај Македонскиот народ и луѓето не гледаат друг излез освен да прифатат по секоја цена тоа што им се наметнува. Но и покрај тие луѓе што се плашат, морам да кажам изненадувачки е општо бројот на храбри луѓе во државава кои се спремни цврсто да го штитат ставот кој значи одбрана на националните интереси.
Анкетава е далеку од реалната слика на желба на граѓаните. Штета што има доста албанофобија кај Македонскиот народ и луѓето не гледаат друг излез освен да прифатат по секоја цена тоа што им се наметнува. Но и покрај тие луѓе што се плашат, морам да кажам изненадувачки е општо бројот на храбри луѓе во државава кои се спремни цврсто да го штитат ставот кој значи одбрана на националните интереси.
Онака чисто информативно да видат и останатите членови колкави патриоти сте биле, по колку народ на протестите имало, колку сте против Албанскиот и така ....