Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И.....шта кажу статистике, ко је већи кретен.
Читајући уназад - мртва трка.
Ok,nije problem sada radi puno toga...Bas objavi kada stanu te i takve liste, da vidimo koliko su trajale, ako ti nije tesko !![]()
Evo ova ja strogo privatnajel moze neka private lista sa dokumentarni kanalaima
Evo npr. ovde imas RTS HD kao test kanalPozdrav svima...
Nov sam clan ovdje i mogu reci svaka cast...
Trebao bi samo RTS HD i SK HD da su stabilni a u zamjenu mogu dati par lista sa nekih 40 kanala...
Nemoj se sekirat statistika je na tvojoj strani ,stois visoko gore ,tesko te nadmasit.И.....шта кажу статистике, ко је већи кретен.
Читајући уназад - мртва трка.
Imam cijelu lisu od amis.net IPTV -a ,cro i slovenian links,rade vec dugo jako dobro.
Mijenjam za dobre brute force alate ili šaljem u inbox proizvoljno.List radi na android-u u iptv player-ima...nisam uspio sloziti u vlc player-u.
Mozda neko zna i umije pa cemo da dijelimo.![]()
ma izmedju nje i biliya je nereseno ko da su jedna osoba[DOUBLEPOST=1488817734][/DOUBLEPOST]Nemoj se sekirat statistika je na tvojoj strani ,stois visoko gore ,tesko te nadmasit.
tesko da ima zadovoljnih ako procitas par stranica unazad videcs da ljudi i dalje traze stabilne liste,bolje da si nekome podelio na pm barem bi ti ljudi zahvalili a ovako si unistio dosta listi i nemoj se takmiciti sa internationalom u deljenju lista neces pobediti veruj mi.Evo napravili smo dosta postova nadam se da je barem neko zadovoljan sa linijama ako niko onda barem administratori ovog foruma sutra cu preci na balkantvmedija cuo sam da super sljaka pa cu to malo prouciti pa kad skuzim onda cu dijeliti kao sladoled
dbri kanali....1connect.dyndns.ws
Прегледај го приврзокот 166126
Upravo probao na 50mB vezi radi savršeno u vlc player-u.Probaj podesiti u vlc playeru,postavke,na prikaži sve, ulazni kodeci i promjeni disk cashe tj.međuspremaje diska i mreže na 9999 ms.Nadam se da ćeš uspjeti.Jel moze neko reci gde gresim sa losmijem.
Izbacuje liste ko lud... al retko koja da radi.
Jel ima tu naka fora sa proxijem ili sta?????
![]()
Promenio, probao... I opet nista.Upravo probao na 50mB vezi radi savršeno u vlc player-u.Probaj podesiti u vlc playeru,postavke,na prikaži sve, ulazni kodeci i promjeni disk cashe tj.međuspremaje diska i mreže na 9999 ms.Nadam se da ćeš uspjeti.
L.P.
Koju brzinu imas,slika mi je na HD predobra,možda te to muči.Probao, promenio... I opet nista.