Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Ne radi se o brazini,... nece da prepozna listu!!!!

Evo pronasao nekoliko linija od balkantvmedia ali nemam sad vremena pa cu ih kasnije podijeliti sa uputama sad mi se neda to pakirati moram na put. Pozzz

Upravo probao na 50mB vezi radi savršeno u vlc player-u.Probaj podesiti u vlc playeru,postavke,na prikaži sve, ulazni kodeci i promjeni disk cashe tj.međuspremaje diska i mreže na 9999 ms.Nadam se da ćeš uspjeti.
L.P.

ako moze da nam objasnis zasto disk cashe tj.međuspremaje diska i mreže na 9999 ms???

zasto 9999???

ako moze da nam objasnis zasto disk cashe tj.međuspremaje diska i mreže na 9999 ms???

zasto 9999???
Zato jer je to maximalni cashe koju vlc player dozvoljava u svojim postavkama,sve sam već napisao.Što je veći cashe ,video fajl se više učita u njega i besprijekorno vrti bez prekidanja ako je lista dobra.Možda vas zeza firewall ako ga imate.
L.P.

Pozdrav svima na Kajgani, moze li jedna stabilna lista iptv balkan kanale ja sam novi i Puno Hvala
L.P

Zato jer je to maximalni cashe koju vlc player dozvoljava u svojim postavkama,sve sam već napisao.Što je veći cashe ,video fajl se više učita u njega i besprijekorno vrti bez prekidanja ako je lista dobra.Možda vas zeza firewall ako ga imate.
L.P.
Kod mene u postavkama je 1000ms. i radi ok.

Moze li ko meni jednu art da prosledi na pm ne ide mi uopste od ruke iz one datoteke meni nista ne otvara

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom