B
Borg_Drone
Гостин
Ти не се секирај за мене, стар си, може од толку секирации, не дај Боже мислам, да ти се случи нешто па не сакам да те носам на душа. Ахмети мене воопшто не ми е идол но поискрен е од Груевски. Тоа што Груевски нема муда како политичар и како „патриот“ еден попис да направи не е мој проблем. Значи доаѓаме до заклучокот дека Груевски лаже. Јас не сум тој кој е снимен на дело како прави криминал туку Груевски. Тоа со Грција, на што и самиот алудираш е сосем друга приказна, тука станува збор за внатрешен фактор а не за Грција. Во моментов Грците ни се најмал проблем......се беше продадено уште од одма и тебе иако се правиш недоветен ти е потполно јасно од кого.... се после беше само балансирање на тенка жица. Несватливо ми е како на еден таков племенит Лорд тоа не му е јасно??? Инаку Грујо како таков е минлива појава и незнам каде ја најде таа закачка за да али со швицарска тапија ти биде идолот и ангелот на спасот...Кога ќе ти го начука да ќе ти избутка и јазик низ зуби ..тогаш јави се кај старото магаре.....