И треба да си среќен шо не си како него, па да ти се смејат децата од малата
Мантрањата со омаловажувањето на човекот, нема да го смени фактот, што после ова све повеќе луѓе ќе застануваат позади него и позади неговата одлука.[DOUBLEPOST=1488617199][/DOUBLEPOST]
Ме боли к за ова другото, тебе рбетот ти е очигледно изместен па си почнал веќе да толкуваш логика на скроз друг начин.
1.Претседателот можел лично да резонира дали да даде мандат.
2.Точно било дека за одлуката на Иванов нема законска одредба. Но тоа не значело да нема законска одредба против таа одлука.
Кај си школуван бе ти, нормално ли е возрасен човек да пишува вакви глупости?
После глупостите и шизофрении на тон што ги пишуваше тука пред година дена, уште ќе си тераш со истото?
Не, туку кажувам дека може да резонира кој како сака во моментов. Што повеќе законот е неодреден, тоа повеќе толкувања. На крајот и не е важен толку законот, на кој мамата му се расплака последните 2 години.
1. А кој треба да резонира проблем во опасност во интегритетот на државата за да се прогласи вонредна состојба? Могерини?
2. Ете Иванов го прекрши законот. Нека оформи Заев влада.
Јас еве да речеме за да ти заштедам на зборови, сум со основно образование до 4то одделение. А тебе да те прашам, со која академска титула можеш да се пофалиш?
А што се однесува до глупостите што ги пишував, не сум јас крив што зајо место револуција напраи геј шарада. Сега еве на другите им се дава шанса да покажат што е револуција... па ќе видиме.