MaxTV IPTV телевизија (Македонски Телеком) генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата Princ
  • Време на започнување Време на започнување
Сакам да прашам, ако активирам М пакетот и земам два ресивера за два тв, дали претплатата се зголемува или останува иста.

Не ти се зголемува претплатата доколку го платиш еднократно 1,000 денари, доколку го отплаќаш месечно ќе ти се зголеми претплатата поради ратите. Во принцип претплатата ти е иста и во двата случаи.

Исклучени Happy и B92 Info/ Prva World и како што пишува на соопштението дека ќе има замена за нив.

Мило ми е за Happy бидејќи е канал во кој има реално шоу со дрољи. Се надевам ќе пуштат на тоа место HRT пакет 1, 3, 4. Aко може Vip можат и MaxTv да ги стават HRT.

Овие 2-3 дена во салоните на телеком неможеш сметка да платиш, не им функционирал системот за наплата :facepalm:

Исклучени Happy и B92 Info/ Prva World и како што пишува на соопштението дека ќе има замена за нив.

Мило ми е за Happy бидејќи е канал во кој има реално шоу со дрољи. Се надевам ќе пуштат на тоа место HRT пакет 1, 3, 4. Aко може Vip можат и MaxTv да ги стават HRT.

Леле значи ме изнасмеа незнаеш како. Дрољи бе хахаха. Те оббожавам. Се надевам дека ќе стават нешто по интересно пошто овое канали беа баш да не кажам срање во боја

Периодов следуваат нови канали еве листа на нови кој треба да се додадат. Тука е и Sport klub HD е сега дали под Sport klub HD спаѓаат 1,2,3 и другите не знам.Capture1.PNG

Последно уредено:
Периодов следуваат нови канали еве листа на нови кој треба да се додадат. Тука е и Sport klub HD е сега дали под Sport klub HD спаѓаат 1,2,3 и другите не знам.Прегледај го приврзокот 165865

Спортклуб ХД е посебен канал

Screenshot_2017-03-03-11-19-42.png

Значи бел бумбар за Спортклуб ХД и Голф, али овие Гранд каналиве се... :facepalm:

Спортклуб ХД е посебен канал

Прегледај го приврзокот 165866

Значи бел бумбар за Спортклуб ХД и Голф, али овие Гранд каналиве се... :facepalm:
Тие Grand колку и да не ги сакаме ние сигурно ќе се доста гледани на MaxTV.

Јас највеќе сум за N1 и Sport klub HD a и по малку за Lov i Ribolov. Tие канали ми ги погодиле мене.

N1 заради добрите емисии, Sport klub HD за тенис да гледам кога игра Ѓоковиќ а Lov i Ribolov за да гледам малку природа да опуштам мозокот.

Последно уредено:
На Вип откако се префрлив приметив дека на Sport Klub HD, пуштаат она од 4-ката. Е сега незнам дали нон-стоп е исто.

Јас највеќе сум за N1 и Sport klub HD a и по малку за Lov i Ribolov. Tие канали ми ги погодиле мене.

N1 заради добрите емисии, Sport klub HD за тенис да гледам кога игра Ѓоковиќ а Lov i Ribolov за да гледам малку природа да опуштам мозокот.
но спортклуб ХД има само репризи ретко а има директни преноси

На Вип откако се префрлив приметив дека на Sport Klub HD, пуштаат она од 4-ката. Е сега незнам дали нон-стоп е исто.
Од сите по нешто плус малку и директни преноси.

Србизација на Македонија!

Србизација на Македонија!
Eпа кога немаме голем избор на македонско ќе се гледаат и балкански тв канали.

Откако прашав на фејсбук кога ќе се пуштени новите канали, вработената Тања ми одговори да и пратам линк каде сум видел за каналите па и пратив и ми одговори вака
20170303_145653.png

Значи ќе чекаме дури два месеци да ги пуштат :eek:. Само не знам кај видоа дека пишува 1-ви март.

Последно уредено:
Замениве бетер.

@MARCELLO а можеш да ја прашаш дали ТВ Теката планираат да ја појачаат? На ВИП има програма за дури 50 канали а кај овие само на македонските.Исто незнам што бидна требаше да го сменат софтверот со ова https://www.zenterio.com/news/zenterio-os-to-be-rolled-out-in-deutsche-telekoms-european-footprint/

Јас во Унгарија сум го видел овој софтвер таму како функционира бидејќи е буквално истиот ресивер за телевизија ама очигледно во Македонија ништо не бидна од тој апгрејт....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom