wow stupid colored revolutionАјде орди предавнички дивејте по улиците, тепајте новинари, направете војна, орди едни смрдливи, изгинете за да му го продолжите животот на Груколе, па ако не го правите тоа Боркица после од што ќе живее? Како ќе оди по одмори со ваши пари. Крвта да ви ебам предавничка
Грешка...Или си средношколец(втора година макс) или си редовен во некој комитет, трето нема.
Немој со вакви финти жити се, не си недоквакан како некои тука. Сосем друго те прашав така да нема потреба да ми вртиш како киша око Крагуевца. Воопшто не те прашав дали форумот ќе биди двојазичен и чија соопстевност е туку те прашав :Дали форумот ќе биде двојазичен е избор на тој што е сопственик на форумов. Јас живеам во Скопје кој е двојазичен град од 2004 година, од општински документи, известувања, ЈСП и слично се е на два јазика. Дали ми се допаѓа - не, дали тоа влијае или ги нарушува моите права да го користам мојот јазик - не.
Of lele majko mori...UKRAINSKOTO SCENARIO NE BILO DALEKU...koj ne plashi ???? Ooooo Ahmeti....Nishto ne e neophodno a najmalku da se formira vlada, Belgija terashe bez vlada dve godini pa nishto. Tiki na Ahmeti neshto mu se brza, gjoa ne sakal Ukrainsko Scenario. I shu praime sega...daj da se soglasime shto bara Albanskiot blok za da ne doshlo do Ukrainsko scenario,,,demek Albancite od Zapadna Makedonija ke se soberat so topovi i tenkovi i ke pojdat da go osvojuvaat oststaokot od Makedonija???? Strashnite albanski Rambovci shto kurshum ne gi bie, nikoj nishto ne im mozhe, ke go osvojat cel Balkan, slavni Iliri posrani i usmrdeni vo svojata shupliva samouverenost.Ахмети: Неопходно е што побрзо да се формира Влада - украинското сценарио не е далеку
Што има да мисли он,ако се договориле у Тирана и форумите да се двојазични нема да му пречи.Немој со вакви финти жити се, не си недоквакан како некои тука. Сосем друго те прашав така да нема потреба да ми вртиш како киша око Крагуевца. Воопшто не те прашав дали форумот ќе биди двојазичен и чија соопстевност е туку те прашав :
Дали би ти пречело форумот да биди двојазичен, настрана правила , прописи и закони? Онака што ти мислиш по твое со кратко образложение.
Da ...mene ke mi prechi forumot da bide dvojazichen, ke me iritira, ke me nervira, ke bide serotina.Немој со вакви финти жити се, не си недоквакан како некои тука. Сосем друго те прашав така да нема потреба да ми вртиш како киша око Крагуевца. Воопшто не те прашав дали форумот ќе биди двојазичен и чија соопстевност е туку те прашав :
Дали би ти пречело форумот да биди двојазичен, настрана правила , прописи и закони? Онака што ти мислиш по твое со кратко образложение.
Ko izgrebano cd siМрш бе копито едно глупо смрдено.
Извини, можда си од функционерска фамилија, па не одиш в комитетГрешка...
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Дали ти најде за кловнови да кажуваш?Што има да мисли он,ако се договориле у Тирана и форумите да се двојазични нема да му пречи.
Неговиот премиер има памет за сите нив,он да мисли,а овие се клонови кои имаат само гз да вршат нужда ама не и глава да мислат.
Sakash da kazhesh deka imalo referendum za zname i drzhaven grb?Кoј Пaциенти кoментирaт нa темaтa .
Ќе се менвaлo знaме, устaв, грб,химнa .... Алo бе дaли сте нoрмaлни шo пишите.
Кaкo првo:
Без Референдум не мoжи дa се мени ни Име ни Грб ни Знaме ни Химнa ни ништo шo е нaдвoр oд устaв.
Кaкo Втoрo:
Сo вaкви ненoрмaлни пoлитичaри сме нa рaб нa Интрa Ентички судир вo кoј пoлитичaрите ќе се дoгoвaрaт вo Хoтел Мериoт или Алексaндaр Пaлaс a вo меѓувреме нa пaузите ќе си ги лaдaт нa џaкузи , дури вие сo две пo 100 денaри вo џеб ќе јa брaните држaвaтa oд федерaлизaцијaтa.
Кaкo Третo: Некoј ќе гo пaпa , или Пинoче или oвaј oд Муртинo , a мене реaлнo ме бoли левoтo прсте зa двaтa, oти јaс кaкo шo не пoстoјaм зa нив и тие не пoстoјaт зa мене. Шo е дo мене сите Бандити шo гo ебaвaт oвaј нaрoд 26 гoдини требa дa скaпaт вo зaтвoр oти ни ебaјa 26 гoдини oд живoтoт вo oвa Скaпaницa oд Држaвa .
А вие шo сте спремни дa се тепaте зa нив , јaс дa сум кaкo вaс уште oд вечер двoбoј ќе дoгoвoрaм oдете испoтепaјтеј се меѓу себе , јер зa бизнис се рaбoти , пoлни се кo брoд.
п.с. А ПАРИТЕ КАЈ СЕ ???
Јок партиски не сам активан..Извини, можда си од функционерска фамилија, па не одиш в комитет
Дали ти најде за кловнови да кажуваш?
Него, Николче барал брзи избори од Франческа. На што се надева? 63 пратеника? Тоа не се осмелува ни да го сонува. Со ДУИ рече не коалицира повторно. Чаре?
Premalku ram u tikvite im vgradile toa sorospiite....Ko izgrebano cd si
Na sekoj clen na forumov ednoisti 2-3 prosti recenici im povtoruvas