- Член од
- 19 мај 2012
- Мислења
- 1.550
- Поени од реакции
- 364
Да тоа им е дадено со Охридски договот или рамка..Pa poveke od pola raboti od platformava vmro veke im gi dade be ....
plus gi nagradi so haskite slucaji, im go dade ARM i toa na covek ucesnik vo vojnata od nivna strana, pa pogolemo dno i navreda ova za sekoj Makedonec nema, pazi, minister za odbrana na REPBULIKA MAKEDONIJA beseTalat Xhaferi aka Komandant FORINA, znaes li kolku spomenici so obelezja na UCK se krenati u zemjava ovoj period od 10 godini i poveke ? I ti vikas grujo ako ja prifati albanskata platforma, i on na kloci, kakov dvolicen papak si, pa on veke ja ima prifateno odamna, samo premnogu ste glupi za da go voocite toa.
sto e nejasno, sami vaka se mestite na penal, kade bevte cel ovoj period ? plakati lepevte ? sto pravevte ? kako naednas sea se bunite za nesto sto na albancite im bese naroseno ko sirenje na shopska vo ovie 10 godini. Pa samiot grujo vidi sto vika
![]()
Vidi kako se manipulirase i preku Johan vo vrska so hashkite slucaji
http://www.dnevnik.mk/?ItemID=40AB02B956E3894F9CF7FAD4E6535222
Kade be vie oooo golemi patrioti i Makedonci bevte togas, kade bese be ti togas so prasanjeto, a ti Makeonec si, a ti a ti a ti ? Zemal povtara tuka ko nekoj blagoretardiran papagal, pa ponemakedonska vlada od onaa na gwujo nit imalo nit nekad ke ima u zemjava, dovolno e kazano be, minister za odbrana ti bil Komandant Forina, ova e isto ko minister na odbrana u amerika da bese staen desna raka na bin laden, ili u turcija nekoj kurda, ili u rusija nekoj zakoraven od chechenija.
zatoa voopsto ne me iznenaduva izjavata od site RELEVANTNI albanski politicki faktori vo zemjava deka i sega grujo sve prifatil, OSVEN sjo, zasto vaka citajki ja platformava, pola od ovie raboti, i poveke, vmro veke im gi dostavi na albancite.
Е сега има едни бараат повеќе а еден црпнат сака да оди преку таа рамка..
Веќе дискутирано претходно не читаш и не пратиш ако сакаш да го видиш Охридскиот договор кажи.
И пак ке повторам секој кој ке попушти преку тоа на клоци не е биѕно дали е ВМРО или СДСМ доста е попуштање.
Sent from my MI 5s using Tapatalk