- Член од
- 19 мај 2012
- Мислења
- 1.550
- Поени од реакции
- 364
Да тоа им е дадено со Охридски договот или рамка..Pa poveke od pola raboti od platformava vmro veke im gi dade be ....
plus gi nagradi so haskite slucaji, im go dade ARM i toa na covek ucesnik vo vojnata od nivna strana, pa pogolemo dno i navreda ova za sekoj Makedonec nema, pazi, minister za odbrana na REPBULIKA MAKEDONIJA beseTalat Xhaferi aka Komandant FORINA, znaes li kolku spomenici so obelezja na UCK se krenati u zemjava ovoj period od 10 godini i poveke ? I ti vikas grujo ako ja prifati albanskata platforma, i on na kloci, kakov dvolicen papak si , pa on veke ja ima prifateno odamna, samo premnogu ste glupi za da go voocite toa.
sto e nejasno, sami vaka se mestite na penal, kade bevte cel ovoj period ? plakati lepevte ? sto pravevte ? kako naednas sea se bunite za nesto sto na albancite im bese naroseno ko sirenje na shopska vo ovie 10 godini. Pa samiot grujo vidi sto vika
Vidi kako se manipulirase i preku Johan vo vrska so hashkite slucaji
http://www.dnevnik.mk/?ItemID=40AB02B956E3894F9CF7FAD4E6535222
Kade be vie oooo golemi patrioti i Makedonci bevte togas, kade bese be ti togas so prasanjeto, a ti Makeonec si, a ti a ti a ti ? Zemal povtara tuka ko nekoj blagoretardiran papagal, pa ponemakedonska vlada od onaa na gwujo nit imalo nit nekad ke ima u zemjava, dovolno e kazano be, minister za odbrana ti bil Komandant Forina, ova e isto ko minister na odbrana u amerika da bese staen desna raka na bin laden, ili u turcija nekoj kurda, ili u rusija nekoj zakoraven od chechenija.
zatoa voopsto ne me iznenaduva izjavata od site RELEVANTNI albanski politicki faktori vo zemjava deka i sega grujo sve prifatil, OSVEN sjo, zasto vaka citajki ja platformava, pola od ovie raboti, i poveke, vmro veke im gi dostavi na albancite.
Е сега има едни бараат повеќе а еден црпнат сака да оди преку таа рамка..
Веќе дискутирано претходно не читаш и не пратиш ако сакаш да го видиш Охридскиот договор кажи.
И пак ке повторам секој кој ке попушти преку тоа на клоци не е биѕно дали е ВМРО или СДСМ доста е попуштање.
Sent from my MI 5s using Tapatalk