V
viktora
Гостин
Е сега гледаш ли зошто чекаме?Ај сега батали ме мене батали ВМРО,имаш коментар во врска што изјавила косоваркава?Од "ваша" сигурно не.
Е сега гледаш ли зошто чекаме?Ај сега батали ме мене батали ВМРО,имаш коментар во врска што изјавила косоваркава?Од "ваша" сигурно не.
И тоа е дискутабилно. Македонскиот народ е меѓу најглупите на светот, а пропагандата чуда прави. Го слушам вчера Тодоров, вели кој на следните избори ќе гласа за СДСМ ќе гласа за платформата. И тоа неинтелигентните го земааат здраво за готово. Моја проценка е доколку сега би се повториле изборите, ДПМНЕ би добило 4-5 пратеници повеќе.
При интернет а да не знаеш за платформа а при тоа ја браниш...Нит ја знаете платформата, нит што е договорено нит ништо. Заев сега по десетти пат вели, нема менување Устав и менување на знаме, химна и други државни симболи.
Извини друже, тој шо ги викна на улица да го бранат зошто нејќе да оди во затвор, на негова душа ќе оди ова што ќе се случи деновиве.
А демек они се изземени од партиски влијанија, ако се лажеме сега.Ќе те замолам, не ги спомнувај Тврдокорни во меѓупартиски надмудрувања.
А може и Македонија и Македонците ќе излезат на море...Јадранско, што ти само плачипичкариш.., размислувај малку покреативно.... Никогаш не се знае при "добивање" на нови држави кој, кога и каков ќе добие.. Лутрија е тоа...Напротив. Ако се одигра ова на етничка карта до крај и како што го тера ДПМНЕ, албанците ќе добијат трета држава на Балканот.
Па еве кажи што си?Ти ќе ми кажеш што сум, мрсул еден, ај губи се.
Оди дркај на "Тврдокорни" епизода за Војводата - Копиљов шо го 'ркна Борјан.
Не е официјално пишаа на facebook..Еди Рама нема што да се меша во приватните работи на една суверена и независна држава. Најголемата грешка на ВМРО и на СДСМ е тоа што не го осудуваат ова мешање.
Треба да каже дека не ја прифаќа платформата и толкуЗаев во моментот објаснува многу работи на 24. Најголем дел од преговорите со ДУИ ги поминале зборувајќи за тоа како ќе се вратат парите и како ќе се подобри животот за граѓаните. Исто така повторно повтори дека нема да се менува уставот на РМ. Не знам што повеќе треба да каже за да ве убеди дека нема да го менува уставот.
Немора да плукате, ете тврдокорните одете до чаир и рушете го орелот, покажете муда, ве немаше нигде кога го поставија а сега прдите. Ако е за Борјан да го тепате или новинарите лесно е, и дедо ми на 85 може тоа..... ама не е пичка како вас.Погрешен човек прашуваш.
Плукањето за мене нема никакво значење.
Што знам... ми изгледа дека Рама и Тачи мирисаат крв и гледаат некако да поентираат.Нема, и тие се во тешка дефанзива. Поминаа нивните 5 минуи на моќ и успех. Администрацијата на Клинтонови одамна ја нема, Трамп го боли таквото за Балканот, а реално никој во Европа не ги сака, затоа што генерално ги поистоветуваат со муслимани и терористи.
Со платформата само му дадоа шанса на Гвујо да отвори измислен фронт во Македонија и да прави проблеми. Ќе ни ја ебат единствената шанса да се куртулиме од фамилијата.
Види, јас што би дал еден прст да се куртулиме од паторот, кога ќе ја видам онаа пратеничката од Албанија (инаку, како би ја натегнал) што зборува, ми доаѓа од инает за неа да гласам за ДПМНЕ, а камо ли некој кој се двоуми.Нема шанси, тие што гласале за СДСМ нема жива сила што ќе ги убеди да гласаат нешто друго во случајов за ДПМНЕ
А од Албанците Заев ќе добие барем дупло повеќе гласови од последниве избори
Писмени гаранции за платформа ги објасни ли?Заев во моментот објаснува многу работи на 24. Најголем дел од преговорите со ДУИ ги поминале зборувајќи за тоа како ќе се вратат парите и како ќе се подобри животот за граѓаните. Исто така повторно повтори дека нема да се менува уставот на РМ. Не знам што повеќе треба да каже за да ве убеди дека нема да го менува уставот.
Оваа е од 2008 изменето во 2011 , толку си неписмен за да сватиш кој всушност донел двојазичност ???Dobro be coek prestani da mi postiras nesto so gruevski go implementiral a sorospiite go dogovorile i potpisale vo zamena za glasovi.