W
wicked_1
Гостин
Не дека некој ќе се шокира од оркиве, ама сериозно ова?Ги терале средношколциве да излегуваат од школо за нивни потреби бе, психопати
Не дека некој ќе се шокира од оркиве, ама сериозно ова?Ги терале средношколциве да излегуваат од школо за нивни потреби бе, психопати
Могерини викасва фикус да полиже г***а шта га покакао.За онија што викасва собрание само да си даде мандат..
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Има сега нов тренд Македонци ставаат албанско знаме по профили..Џабе све тоа што си пишал, кога просечниот Македонец има меморија како една рипка. Малце ли ни ги отекоа ташаците некои стручњаци, експерти, аналитичари, политичари и слично за тоа како Албанците покажале демократски капацитет и граѓанска природа кога одлучиле гласот да го дадат за СДСМ. Некои од нив толку ревносно се трудеа да влезат во шупакот на Албанците, што сето тоа предизвикуваше неверување и нагон за повраќање кај секој нормален и здраворазумен. Човек кој не е од тука, да ги слушаше тие гомнарии, претежно презентирани на Телма, на Топ Тема, ќе помислеше дека се прави муабет за Швеѓани.
Еве трчи нек иде Могерини да се изгрли сас Еди Рама...Могерини викасва фикус да полиже г***а шта га покакао.
Нема да има потребу од овој.
Мислам дека тоа е од иронични побуди и има такви и на форумот. Барем се надевам дека е така.Има сега нов тренд Македонци ставаат албанско знаме по профили..
http://a1on.mk/archives/710531Не дека некој ќе се шокира од оркиве, ама сериозно ова?
Претседател не составува и не избира влада, тоа го прави собранието.За онија што викасва собрание само да си даде мандат..
Овие не се Македонци без гајле има пар Македонци други се неиндетификувани амеби у процес на еволуција мозок уште не им е развиен.Мислам дека тоа е од иронични побуди и има такви и на форумот. Барем се надевам дека е така.
Читни одлука на суд...Претседател не составува и не избира влада, тоа го прави собранието.
Таму ќе се избере влада пошто по устав то и е работа а претцедникот може да даи мандат на кој сака, то си е негово право.
Така кажи Могерини знае се, Могерини ќе и помогне на Македонија, Могерини ќе ја спаси Македонија, Могерини ја сака Македонија......Могерини
А ја мислев ке излезе едно оро да фати за подршка што убави тапани имашеТака кажи Могерини знае се, Могерини ќе и помогне на Македонија, Могерини ќе ја спаси Македонија, Могерини ја сака Македонија......
Читнав и сосема е во ред претседник да даде мандатЧитни одлука на суд...
Не е рекла казала од форумски експерти
Vidi vaka...USA i EU si imaat problemi do gusha, vidi shto stanuva vo USA, vidi niz Evropa i sega niv im doshlo da se raspravaat so dve balkanski pleminja shto si imaat etnichki konflikt. A Han i Mogerini se edni obichni birokratchinja i na Ivanov ne treba ich uvo da go boli za nivni izjavi. Oni ke ja blokirale Makedonija, a be ti so cel pamet im davash tolku sila???Салам си? Не стварно, шо ви клават во водата в партија?
Од САД земаме кредити да се исплатат плати, во ЕУ извезуваме и увезуваме се од Европа, побогу струја и пченица увезуваме. Една блокада за трговија да ги клат ќе умриме за јадење за 5 месеци, ама не вие патриотите Хан и Могерини за персона нон грата ќе ги прогласувате ооо вие македоништа големи. Да ви се намочам во мозокот што го имате продаден за 150 евра, па уште сила си земате, племе античко сте биле.
Да се чуди човек зошто толку македонци емигрираат во таја недемократија..Ovoj li vol koj negobata epruveta nacija gi istrebi indijancite a tie so ostanaa gi smestija vo rezervati se proglasi kompetentna da se mesa vo unitarnosta na Makedonija prodavajki mi principi na demojratija