Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 мај 2013
Мислења
11.900
Поени од реакции
36.964
Овој па дегенов @WestBE прашува кој бил Македонец ко Гестапо да е. :facepalm:
Вол неписмен.

Прати ја мајка ти да и шепнеме што сме сите еден по еден, имбецилу.

Член од
19 мај 2012
Мислења
1.550
Поени од реакции
364
Ovoj li vol koj negobata epruveta nacija gi istrebi indijancite a tie so ostanaa gi smestija vo rezervati se proglasi kompetentna da se mesa vo unitarnosta na Makedonija prodavajki mi principi na demojratija
Него му е подобро да одговори на прашањата на конгресмените. Пробал нешто да лаже бараат истрага у конгрес.

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
За платформа правиме муабет..

Па има два муабети кај нас, еден битен и еден небитен. Битниот е Сјо, небитниот е платформата. Сега ти на пример ако сакаш битен муабет да правиш тогаш повели за Сјо да збориме и за криминалот. А овој небитниов муабет никој не го сфаќа сериозно, гледаш ви се смеат луѓе ама толку разбирате вие. Најбитно за нашата држава е владеење на правото, Еу, Сад сите викаат дека тоа мора да се почитува, значи нема да се откажат од Сјо. Вие можете колку сакате да се палите на фикусот што не дал мандат, ќе земат пратениците сами ќе се соберат, кој го врти фикусот. Сјо ќе почне турбо да работи, тек тогаш ќе го видите непобедливиот пастир, кога ќе излезе со лисици на раце.
Инаку Кале го спомнав бидејќи ти рече да не се попуштало, па ти дадов пример како се попуштало. Секако ако тие луѓе кои беа тепани ги сметаш за Македонци.

D

deli

Гостин
Прочитај ја платформата..
Очихледно не си ја ни видел.

Немаш аргумент со кој тврдиш дека има прекршување на било кој закон или уставот.
Предизвикано е општественото политичко уредување и се става државата во поголема криза за која освен деблокација на демократските процедури нема друга алтернатива.

Член од
19 мај 2012
Мислења
1.550
Поени од реакции
364
Овој па дегенов @WestBE прашува кој бил Македонец ко Гестапо да е. :facepalm:
Вол неписмен.

Прати ја мајка ти да и шепнеме што сме сите еден по еден, имбецилу.
Па ако не си што има да дискутирам за прашања околу Македонски идентитет јазик симболи.
Ако не си Македонец не те засега ништо од тоа погоре.
Ти Македонец си?

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.578
Поени од реакции
27.426
Бидејќи јас не сум способен, образложи ти што се случува.
Па тоа е поентата ако е потребно некој да ти црта, тогаш не си способен сам да сватиш, други веќе ти кажале „што се случува“.

Последно уредено:
Член од
8 мај 2013
Мислења
11.900
Поени од реакции
36.964
Па ако не си што има да дискутирам за прашања околу Македонски идентитет јазик симболи.
Ти Македонец си?

Ја на мајка ти ебачот сум.
Ако имаш 16 години ти јас на трупче го сечам, ебате лингурот.
Он ќе прашувал кој е Македонец кој не, непрокопсан.

V

viktora

Гостин
Ти Македонец си?

Не е убаво за вакви работи да прашуваш.И јас ги имам прашано ни еден ми нема одговорено а тука глумат како најзагрижени за државата.

Член од
1 септември 2014
Мислења
625
Поени од реакции
606
Не е убаво за вакви работи да прашуваш.И јас ги имам прашано ни еден ми нема одговорено а тука глумат како најзагрижени за државата.
Tи имаш грижа за државата :pos:

Член од
19 мај 2012
Мислења
1.550
Поени од реакции
364
Па има два муабети кај нас, еден битен и еден небитен. Битниот е Сјо, небитниот е платформата. Сега ти на пример ако сакаш битен муабет да правиш тогаш повели за Сјо да збориме и за криминалот. А овој небитниов муабет никој не го сфаќа сериозно, гледаш ви се смеат луѓе ама толку разбирате вие. Најбитно за нашата држава е владеење на правото, Еу, Сад сите викаат дека тоа мора да се почитува, значи нема да се откажат од Сјо. Вие можете колку сакате да се палите на фикусот што не дал мандат, ќе земат пратениците сами ќе се соберат, кој го врти фикусот. Сјо ќе почне турбо да работи, тек тогаш ќе го видите непобедливиот пастир, кога ќе излезе со лисици на раце.
Инаку Кале го спомнав бидејќи ти рече да не се попуштало, па ти дадов пример како се попуштало. Секако ако тие луѓе кои беа тепани ги сметаш за Македонци.
Еу и САД нека си гледаат у свој двор.
Знаеш што е Виенска конвенвија?
Си ја читал ли?
Колку кај нив владее право има по интернет no go zones, силувач ослободен не го знаел јазикот па не знаел дека жртвата нејќела и ред други работи.
Читни малку по интернет не е само овој форум

Член од
19 мај 2012
Мислења
1.550
Поени од реакции
364
Ја на мајка ти ебачот сум.
Ако имаш 16 години ти јас на трупче го сечам, ебате лингурот.
Он ќе прашувал кој е Македонец кој не, непрокопсан.
Што се срамиш да кажеш што си?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom