Него му е подобро да одговори на прашањата на конгресмените. Пробал нешто да лаже бараат истрага у конгрес.Ovoj li vol koj negobata epruveta nacija gi istrebi indijancite a tie so ostanaa gi smestija vo rezervati se proglasi kompetentna da se mesa vo unitarnosta na Makedonija prodavajki mi principi na demojratija
Па има два муабети кај нас, еден битен и еден небитен. Битниот е Сјо, небитниот е платформата. Сега ти на пример ако сакаш битен муабет да правиш тогаш повели за Сјо да збориме и за криминалот. А овој небитниов муабет никој не го сфаќа сериозно, гледаш ви се смеат луѓе ама толку разбирате вие. Најбитно за нашата држава е владеење на правото, Еу, Сад сите викаат дека тоа мора да се почитува, значи нема да се откажат од Сјо. Вие можете колку сакате да се палите на фикусот што не дал мандат, ќе земат пратениците сами ќе се соберат, кој го врти фикусот. Сјо ќе почне турбо да работи, тек тогаш ќе го видите непобедливиот пастир, кога ќе излезе со лисици на раце.За платформа правиме муабет..
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Немаш аргумент со кој тврдиш дека има прекршување на било кој закон или уставот.Прочитај ја платформата..
Очихледно не си ја ни видел.
Па ако не си што има да дискутирам за прашања околу Македонски идентитет јазик симболи.Овој па дегенов @WestBE прашува кој бил Македонец ко Гестапо да е.
Вол неписмен.
Прати ја мајка ти да и шепнеме што сме сите еден по еден, имбецилу.
Институција која беше пречка за непостигнување договор.Сјо е влада?
Па тоа е поентата ако е потребно некој да ти црта, тогаш не си способен сам да сватиш, други веќе ти кажале „што се случува“.Бидејќи јас не сум способен, образложи ти што се случува.
Ја на мајка ти ебачот сум.Па ако не си што има да дискутирам за прашања околу Македонски идентитет јазик симболи.
Ако не си Македонец не те засега ништо од тоа погоре.
Ти Македонец си?
Не е убаво за вакви работи да прашуваш.И јас ги имам прашано ни еден ми нема одговорено а тука глумат како најзагрижени за државата.Па ако не си што има да дискутирам за прашања околу Македонски идентитет јазик симболи.
Ако не си Македонец не те засега ништо од тоа погоре.
Ти Македонец си?
Tи имаш грижа за државатаНе е убаво за вакви работи да прашуваш.И јас ги имам прашано ни еден ми нема одговорено а тука глумат како најзагрижени за државата.
Еу и САД нека си гледаат у свој двор.Па има два муабети кај нас, еден битен и еден небитен. Битниот е Сјо, небитниот е платформата. Сега ти на пример ако сакаш битен муабет да правиш тогаш повели за Сјо да збориме и за криминалот. А овој небитниов муабет никој не го сфаќа сериозно, гледаш ви се смеат луѓе ама толку разбирате вие. Најбитно за нашата држава е владеење на правото, Еу, Сад сите викаат дека тоа мора да се почитува, значи нема да се откажат од Сјо. Вие можете колку сакате да се палите на фикусот што не дал мандат, ќе земат пратениците сами ќе се соберат, кој го врти фикусот. Сјо ќе почне турбо да работи, тек тогаш ќе го видите непобедливиот пастир, кога ќе излезе со лисици на раце.
Инаку Кале го спомнав бидејќи ти рече да не се попуштало, па ти дадов пример како се попуштало. Секако ако тие луѓе кои беа тепани ги сметаш за Македонци.
Ти барем за себе способен си да се грижиш?Tи имаш грижа за државата![]()
Кој тоа го кажал?Институција која беше пречка за непостигнување договор.
Што се срамиш да кажеш што си?Ја на мајка ти ебачот сум.
Ако имаш 16 години ти јас на трупче го сечам, ебате лингурот.
Он ќе прашувал кој е Македонец кој не, непрокопсан.