Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Еве може вака, за делот титули. Секоја титула што ќе ми ја кажеш дека Роналдо директно влијаел за ние да ја изгубиме, ја дупло ќе ти набројам каде што Роналдо директно влијаел ние да ја освоиме, може така?

А за другиот дел, каде што ги омаловажуваш способностите на Реал? Присети се каков беше твојот драгоцен Бејл во втората сезона откако дојде во клубов. Дно дна! И тоа на возраст од 25 години. Истото што го збориш сега за Роналдо на 31 година, Бејл го правеше на 25 години. Не можеше да помине играч, не знаеше да даде точен пас, промашуваше зицери.

Те молам, не смееш да ги ставаш во иста реченица Роналдо и Бејл. Како што кажав, уште многу кришки леб треба да изеде Бејл за да дојде приближно до нивото на Роналдо. Моментално и со падната форма, и со 31 година е институција за Бејл.
Другар ај вака, од 2013 та со повремени блесоци, кога имаше партии каде го спасуваше Реал, пример петата против Валенсија кога тепаа у гости, типот е дно дна, под дно дна мислам дека целокупниот придонес му е не нула, туку неговото играње му штети на тимот. Бејл колку зицери промашил втората година толку утрчувања и центар шутеви и нафрлувања погодил. Уживај, ете идолот ти постигна два гола, радуј се, ете Бејл ја шитна титулата, тоа што тимов на почеток едвај ја пратеше играта на Лас Палмас не е важно.

Другар ај вака, од 2013 та со повремени блесоци, кога имаше партии каде го спасуваше Реал, пример петата против Валенсија кога тепаа у гости, типот е дно дна, под дно дна мислам дека целокупниот придонес му е не нула, туку неговото играње му штети на тимот. Бејл колку зицери промашил втората година толку утрчувања и центар шутеви и нафрлувања погодил. Уживај, ете идолот ти постигна два гола, радуј се, ете Бејл ја шитна титулата, тоа што тимов на почеток едвај ја пратеше играта на Лас Палмас не е важно.
Добро, ајде вака да упростиме за да не се вртиме во круг. Што е тоа што Бејл го прави подобар играч од Роналдо дали сега, дали во минатото кој период сакаш одбери го, а ја ќе ти кажам дупло повеќе работи зашто Роналдо е подобар играч од Бејл? Или па во кој сегмент, дел од играта Бејл е подобар од Роналдо, или па што повеќе има направено Бејл за тим/репрезентација од Роналдо? Било што, нешто, во коешто Бејл е подобар од Роналдо наброј ми.(зашто титули не успеа да ми наброиш, се надевам дека за ова ќе можеш да најдеш одговор).

Само те молам немој да ми постираш статистики, зашто уште од старт ќе се самоубиеш со тој муабет.

Добро, ајде вака да упростиме за да не се вртиме во круг. Што е тоа што Бејл го прави подобар играч од Роналдо дали сега, дали во минатото кој период сакаш одбери го, а ја ќе ти кажам дупло повеќе работи зашто Роналдо е подобар играч од Бејл? Или па во кој сегмент, дел од играта Бејл е подобар од Роналдо, или па што повеќе има направено Бејл за тим/репрезентација од Роналдо? Било што, нешто, во коешто Бејл е подобар од Роналдо наброј ми.(зашто титули не успеа да ми наброиш, се надевам дека за ова ќе можеш да најдеш одговор).

Само те молам немој да ми постираш статистики, зашто уште од старт ќе се самоубиеш со тој муабет.
Не ми е поентата да ги споредувам, пошто се различни играчи. Бејл знае да загради топка, знае да издржи дуел, кога трча дава 100% и не се штеди и калкулира да не се повреди, да се фрла и да глуми, се бори за топка, може и дефанзива да игра, има снајперски центар шут, има убистврн шут, има неверојатна брзина, има неверојатен скок и шут со глава, и кога греши шансите се 90% дека ќе се врати и ќе си ја поправи грешката. Знае да сјебе пасови, му се дешава некогаш и да сјебе финиш, не е Меси да се ослободи лесно и да тргне кон гол кога го дуплираат што и не е страшно се дур на време ја даде топката на тој што треба Со еден збор Роналдо од Реал никогаш не бил подобар од Бејл, Роналдо од Јунајтед е друга приказна.

Не ми е поентата да ги споредувам, пошто се различни играчи. Бејл знае да загради топка, знае да издржи дуел, кога трча дава 100% и не се штеди и калкулира да не се повреди, да се фрла и да глуми, се бори за топка, може и дефанзива да игра, има снајперски центар шут, има убистврн шут, има неверојатна брзина, има неверојатен скок и шут со глава, и кога греши шансите се 90% дека ќе се врати и ќе си ја поправи грешката. Знае да сјебе пасови, му се дешава некогаш и да сјебе финиш, не е Меси да се ослободи лесно и да тргне кон гол кога го дуплираат што и не е страшно се дур на време ја даде топката на тој што треба Со еден збор Роналдо од Реал никогаш не бил подобар од Бејл, Роналдо од Јунајтед е друга приказна.
Во сето ова што го наброја, букално Роналдо е два пати подобар од Бејл.. и тоа кога не е во форма.

Во сето ова што го наброја, букално Роналдо е два пати подобар од Бејл.. и тоа кога не е во форма.
Единствено во што Роналдо е/беше подобар е финишот и позиционирањето.

Ona Bale vcera sto go napravi ne se objasnuva nikako.
Prva rabota, ne e izbuvliv karakter (Ramos, Pepe) pa lesno da se isprovocira.
Aj ke reces mu puknalo? Sto mu zgreshi igracot na Las Palmas? Ok go pomina...proba
2-3 pati nameren faul da mu napravi (za zolt) vo totalna bezopasna situacija.
I za kraj igracov na Las Palmas najkulutrno mu se vrti kao "sto ti e be?"...
Ovoj po glupiot faul...ja zaokruzi scenata ...go butna be! Mu se s'sna!
Koja negativna intelegencija ja pokaza, me razocara. Ok, ne ti ide...ama samo sto pocna vtoro.
1-1 bese. Ne e fer za takov tvoj idiotizam cel tim da pati.

Za igrata, kolku nie sto bevme losi, tolku Las Palmas pametno odigraa. Ne najpametno bas pri kraj za nasa kakva-takva srekja. Kako i da, ne zasluzija poraz. A so samoto toa, nie ne zasluzivme pobeda.

PREKU KUR OD TOA IGRANJE SAMO 30 MINUTI SEKOJ NATPREVAR!

Ona Bale vcera sto go napravi ne se objasnuva nikako.
Prva rabota, ne e izbuvliv karakter (Ramos, Pepe) pa lesno da se isprovocira.
Aj ke reces mu puknalo? Sto mu zgreshi igracot na Las Palmas? Ok go pomina...proba
2-3 pati nameren faul da mu napravi (za zolt) vo totalna bezopasna situacija.
I za kraj igracov na Las Palmas najkulutrno mu se vrti kao "sto ti e be?"...
Ovoj po glupiot faul...ja zaokruzi scenata ...go butna be! Mu se s'sna!
Koja negativna intelegencija ja pokaza, me razocara. Ok, ne ti ide...ama samo sto pocna vtoro.
1-1 bese. Ne e fer za takov tvoj idiotizam cel tim da pati.

Za igrata, kolku nie sto bevme losi, tolku Las Palmas pametno odigraa. Ne najpametno bas pri kraj za nasa kakva-takva srekja. Kako i da, ne zasluzija poraz. A so samoto toa, nie ne zasluzivme probeda.

PREKU KUR OD TOA IGRANJE SAMO 30 MINUTI SEKOJ NATPREVAR!
Му рече нешто и го загура, за што играчот не доби никаков картон, али добро Ла Лига е Ла Франко лига...
Сепак нема изговор за тоа што го напраи, не е на улица па така да се опушта и ќе треба да го олади на клупа. Еве семоќниот Лео да беше и да маваше глаучки ко што знае, сигурно два црвени ќе му дадеа...
Друго, Крос мора да го одмори, пратете му ги движењата и кога топката не е кај него. Човеков е преморен, не може да оди веќе.

Му рече нешто и го загура, за што играчот не доби никаков картон, али добро Ла Лига е Ла Франко лига...
Сепак нема изговор за тоа што го напраи, не е на улица па така да се опушта и ќе треба да го олади на клупа. Еве семоќниот Лео да беше и да маваше глаучки ко што знае, сигурно два црвени ќе му дадеа...
Друго, Крос мора да го одмори, пратете му ги движењата и кога топката не е кај него. Човеков е преморен, не може да оди веќе.

Ova od koga go zboram. Zal me fakja sekoja tekma posle 75ta minuta, kamera koga Kroos go fakja u kadar. Mu se umira.
Tuku sto bilo so Bale? Ne primetiv nikakvo prethodno koshkanje so igracot? Ne deka nesto menuva, tuku bar moze da dade kakvo-takvo objasnuvanje za apsurdnosta na potegot.

Ova od koga go zboram. Zal me fakja sekoja tekma posle 75ta minuta, kamera koga Kroos go fakja u kadar. Mu se umira.
Tuku sto bilo so Bale? Ne primetiv nikakvo prethodno koshkanje so igracot? Ne deka nesto menuva, tuku bar moze da dade kakvo-takvo objasnuvanje za apsurdnosta na potegot.
Еве го околу 3:20 на линков 5 пати ја повторија.
http://www.fullmatchesandshows.com/2017/03/01/real-madrid-vs-las-palmas-highlights-full-match-2/4/

Da da ...saga go pregledav. Kako i da e, Bale zasluzi vtor zolt.
Sudijata samo propusti da mu dade zolt i na igracot na Las Palmas za butkanjeto posle faulot.
Pak ke kazam, ko sto pamtam Bale vaka neznam dali nekogas prethodno glupost napravil.
A toj, a Benzema. Za dobro ili loso obicno se flegmi za koshkanja i tepachki.

Марсело ќе умре на терен кутриот нема асолна замена, Коентрао клати врата зимај плата...ја да сум ко бушавиот ќе симулирам повреда :pos:
Данило колку и да беше лош сезонава бар го одмараше Карва колку толку.

Марсело ќе умре на терен кутриот нема асолна замена, Коентрао клати врата зимај плата...ја да сум ко бушавиот ќе симулирам повреда :pos:
Данило колку и да беше лош сезонава бар го одмараше Карва колку толку.
Може да проба со Начо лево, а во средина да ги игра Пепе и Рамос. Ќе ни треба тоа дуо во одбраната во клучниот дел од сезоната.

17103792_10151215371679953_2907262460168816166_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom