Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Poenta skenera je da bi se masovno silovali serveri od strane ljudi kojima je kreativnost ravna 0
Rezultat svega je da ce samo majstori i njihov krug moci da dodju do listi.
Svi ovi javni skeneri su ektremno spori i dolazak u ruke ljudi kojima teoriski i 1000listi je malo u praksi ce ostati i bez tih sto imaju jer nece moci da se zadovolje sa vec nadjenim listama.
Uz malo kreativnosti moglo se doci na desetine programa koji su mogli proveriti 1000000kombinacija za 2h a sada to polako postaje istorija i nemoguca misija vecinu smrtnika medju kojima sam i ja

А теби да ово кажем: оно што си ти мени прије годину дана дао у повјерењу - е то исто сам ја пре пар мјесеци добио од једног члана у повјерењу (и још понешто уз то), па ти сад види гдје све цури.
И не мораш ме цитирати јер тебе не спомињем и не узимам у уста, прича је постала досадна.
naravno ,da postaje za vas . ,gdje je romanopisac ,vidim nema jos ,stranice o meni[DOUBLEPOST=1488314332][/DOUBLEPOST]na poslu sam sutra ,cu odgovoriti na pm

treba biti zahvalan ljudima koji su napravili skenere.. i naravno onima koji dijele liste... podrzavam njihov rad i trud i veoma ih cenim... da nema njih sta bi gledali ??
kako mislis sta bi gledali? ja te skenere nikad nisam koristio, pa imam sta gledati. Momci, ima mnogooooooooooooo vise od ovih u/p lista (koje su obicno sranje, cast izuzecima).

Poenta skenera je da bi se masovno silovali serveri od strane ljudi kojima je kreativnost ravna 0
Rezultat svega je da ce samo majstori i njihov krug moci da dodju do listi.
Svi ovi javni skeneri su ektremno spori i dolazak u ruke ljudi kojima teoriski i 1000listi je malo u praksi ce ostati i bez tih sto imaju jer nece moci da se zadovolje sa vec nadjenim listama.
Uz malo kreativnosti moglo se doci na desetine programa koji su mogli proveriti 1000000kombinacija za 2h a sada to polako postaje istorija i nemoguca misija vecinu smrtnika medju kojima sam i ja
da..dobro govoris..nezasitnost listama....
i da ...samo majstori ce moci doci do tih listi...
a program za milijun kombinacija za 2h je tu...druga stvar je sto ga nitko neupotrebljava...a i on je proslost jos malo ..

Последно уредено:
Neko je stavio ...
HRT 1 .... 1024x576 nista novo...

20170228_221430.jpg

U listi do koje se ne dolazi tako lako

Pozdrav

А шта си ти то имао и гледао док се скенери нису појавили. Мољакао си по форуму као и остали док сад просипаш шупљу причу. Скенере су направили они који су их и пустили у промет, да нису можда неког требали питати за дозволу.
Druze ja te skenere i ne koristim uopce o cemu pricas ba`? International mi je dao par njih koje koristim ako te bas zanima.

• #EXTINF:-1,
    МРТ 1 САТ
    rtmp://streamer54.interspace.mk:1935/mrt/mrt1-sat
    МРТ 2 САТ
    rtmp://streamer54.interspace.mk:1935/mrt/mrt2-sat
    МР 1
    rtmp://streamer54.interspace.mk:1935/mrt-radio/mr1
    МР 2
    rtmp://streamer54.interspace.mk:1935/mrt-radio/mr2
    МР 3
    rtmp://streamer54.interspace.mk:1935/mrt-radio/mr3
    МР САТ
    rtmp://streamer54.interspace.mk:1935/mrt-radio/mrsat

to govoris jer nemas pojma ,koje orvi objavio mac scaner javno i stavio liink ,i objasnjenje ,kako ga traziti bez ,hide i spoljlera , dovoljno da stavis jedan mac i server javno o gotovo je to je banda sa sf foruma ,namjerno uradila ,na celu sa onim bolesnikom denisom ,jer su njegove scripte pale u drugi plan
iz prilozene slike se vidi ,koje poceo unistavanje zar se fino nevide linkovi ,prije nego sto sam ja objavio ijedan mac ,ali posto si ti pontron i dupelizac pomenute bande nije ti za zlo uzeti ,sreca pa nemas servere koje sam ja ovdje podijelio pojedinim clanovima pa ko ljudi gledaju ,samo od juce je podjeljeno oko 214 listi .i svi koji su dobili ,su dobili uustvo da me ne spominju ,mozete ga internacionalu kolektivno ,vas grupa od 12 sa sf ,po,,,,ti
Internet_TV_Skripte_i_Aplikacije_Strana_122.png
[DOUBLEPOST=1488301801][/DOUBLEPOST]da i po tom pomenutom redu ,su ti isti ,i podijelili najvise listi ,sjebali ste crowa ,meni ga mozete ,znas sta vec

Čekaj malo, kad su vas provocirali kiler i oni ostali pa ste objavljivali liste to je ok? Imali ste razlog da dokažete da i vi imate to što on uništava? Sjećaš li se koliko puta si postavio po 100, 200, 300 listi u jednom postu? Koliko si puta postavio source m3u8, rtmp? Imam sve tvoje postove uslikane i piše datum, i pogodi? Skoro svi su stariji od objave mog "skenera". Ja bolesnik? Zbog čega? Zbog toga što sam rekao istinu? Što je ova cura rekla istinu? Niko tebi ne osporava ovo što daješ liste, budi ti kralj, nikom to ne smeta al' što ljudi moraju da mole? Zašto ne bi naučili pa da sami sebi nađu liste? Recimo (mada ti ćeš reći neću ja na vašu žalost nikad otići, znam te) al' recimo da odeš, šta će ovi kad im stanu liste? Da mole a da im se ignorišu postovi? Koliko ste postova ignorisali kad je neko tražio da nauči kako da skenira?

Pozdrav za bobanku i saskon, ljude koji su godinama održavali ovu temu. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom