Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
- Член од
- 29 јануари 2007
- Мислења
- 84.962
- Поени од реакции
- 195.498
По ред све...Абе најјачи, накај Чаир денес да не ве води патот?))
си има партијата програма, оди зачлени се и нека ти кажатSo ne izleze togas svajcarskiot dudlac javno da kaze so potpisal? Ni negovite vlecugi ne znaat?[DOUBLEPOST=1488301463][/DOUBLEPOST]
Jas ne sum nikakov vmrovec, sto puti sum kazal bas me boli stapot za niv. Toa so se naprai e posledica na predavnickiot ramkoven dogovor, koj e patem ostavstina povtorno na predavnici od togasniot sds. Narodot treba da gi kazni i ednite i drugite i da gi izbrise od politickata scena, ama ne ne biva za nisto.
Ni brat mu ne znae. Kujznae i samiot el crpnat dali znae so potpisal od pregolemata zelba da se krunisa.си има партијата програма, оди зачлени се и нека ти кажат
Хахаха ајај ако ти е полесно така вие ќе сте биле на браникот...мизерија.По ред све...
Шарени бева ли у Чаир?
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Ne be, on gleda sficarski tv kanali titlovani na marsovski.Црпко гледа ли ги маршеви што мислите?
Кој тој ние?Хахаха ајај ако ти е полесно така вие ќе сте биле на браникот...мизерија.
не се секирај, важно сега е слобода, нема никој да му наредува на судиите кого да судат а кого да ослободуваат, нема да се убиваат луѓе по патишта, во затвори во ендеци само зато шо биле против власта, нема да се одлеваат милијарди евра народни пари по приватни сметки, нема да се прислушкуваат сите телефони во Македонија нема да се фрлаат милиони евра на парфеми, софри, хотелски смештаи бесни лимузини и наочари за сонце, нема да се богатат преку ноќ градоначалници и директори.Ni brat mu ne znae. Kujznae i samiot el crpnat dali znae so potpisal od pregolemata zelba da se krunisa.
Бивши КГБ )))Кој тој ние?
Ти што си?
Шарен? Земљанин?двополац?
Ебаму мајку ако су КГБ биле како шарени...Бивши КГБ )))
...јеби га, што да ти праам кога си ко...флаш..ги конташ работите ко молња брзоСериозно?
Нека бараат шарените оставка и одговорност од ДУИ во мала речица.Одма ќе ги ишараат.По ред све...
Шарени бева ли у Чаир?
а бе то Грујо не му стискаше на ДУИ да му побара оставка и одговорност 15 години, а камоли на шаренитеНека бараат шарените оставка и одговорност од ДУИ во мала речица.Одма ќе ги ишараат.
Значи, овие се отидени у курац до толку, што човек стварно не знае дали ова на фејсбук (ивент ли се вика) се некои што ги исмеваат гомнава или од нив некои ова озбиљно го организираат. Ги читав постовите и не знам стварно дали е заебанција или for real. До толку се у курац више.