да ги тужиме и за ајварот?Многу душегрижнички се засекираа србите за нашата судбина, да им ебам лешинарите гнасни.
Крадам!.Јако денес.
Нејќам три, нејќам два, 17 милиони сакам јас!!!
Со тенковски делови работи, растура тенкови, препродаваЕ па со 9000 евра.. се може, се работи (со акумулатори).
Кое смеење ќе биде кога ќе му земаат имунитетот во СобраниеСега е само прашање на време кој прв ќе се скрши под притисокот. Притворите ќе зачестат, нема Сваровски судството са да амортизира. Потоа ќе се чудиме со која брзина ќе дојде распадот на кликата.
Кој тоа нас не сотира???....ЕУ-НАТО-американските глобалистички џукели преку нивните овдешни гавази, јанкесеџии и арнаутски башибозук, ова колку можам со зборови.., ако треба да пробам да нацртам!!!Ти мене ми стави етикета.[DOUBLEPOST=1488284691][/DOUBLEPOST]
Хм, права на албанците.. Јас како личност го сметам Рамковниот договор како пораз за Македонија како општество..
Кој тоа нас не сотира бе пријател? Се читаш ли што пишуваш?
..сме слушнале за тебе де.., кажуваат.... ко луда хиена на полумесечина со ѕвезда....Кое смеење ќе биде кога ќе му земаат имунитетот во Собрание
Аљи ли ќе го гонат?Ќе отворат и таков случај не се секирај, сега е полесно.
Стрпи се малку уште не е почнато...Ама мислат ли овие протестантиве дека прават проблем на полицијата, наместо да брка криминалци и терористи сега нив треба да ги расправа со денови оти не му се седело дома! Удираат директно по безбедноста на државата. Каде беа кога беше -20 да протестираат а не сега кога се стопли па ај ке шетаме по улиците. И да, што сум јас должен да заобиколувам со километри и да дремам на семафори оти на некој му текнало да протестира. Ете кој сака да протестира нека оди во паркот или во Борис Трајковски и нека протестира колку сака....
лажат, сите лажат!!! само Грујо не лаже!
Да не беше прв Зајко кој отиде во Диво Насеље, Швајцарија, знамињата на протесите... види си го календарот!Грујо со неговата спинувачка кампања за двојазичност,федерализација, кантонизација ја еба цела работа.Пред да ги спомне овие зборови Албанците ништо не бараа, веќе се имаа добиено во Рамковниот договор, сега им се отвори апетитот за повеќе.
Сериозно?Кој тоа нас не сотира???....ЕУ-НАТО-американските глобалистички џукели преку нивните овдешни гавази, јанкесеџии и арнаутски башибозук, ова колку можам со зборови.., ако треба да пробам да нацртам!!!
Рамковниот како таков не може да се смета за пораз затоа што е октроисан вон сите меѓународни норми, со невиден притисок кон физички послаб во три реда величина........ минимум три реда, ако не и десет.
Не изненадува, кога насекаде се гледа какви манири имаат тие свињи , за кои се надевам скоро ќе преминат во состојба на пршута..[DOUBLEPOST=1488296015][/DOUBLEPOST]
..сме слушнале за тебе де.., кажуваат.... ко луда хиена на полумесечина со ѕвезда....
Каде се веќе тие весели буцмести мустаклиски козаци на нивни атови да дојаваат со песна и водка и плотуни од кубури и да не спасат од крволочните фашистички НАТО хорди и нивни слуги ?Кој тоа нас не сотира???....ЕУ-НАТО-американските глобалистички џукели преку нивните овдешни гавази, јанкесеџии и арнаутски башибозук, ова колку можам со зборови.., ако треба да пробам да нацртам!!!
Не смее ли да има контакт со Албанци?Не смее ли Албанци да гласаат за Македонска политичка партија?Да не беше прв Зајко кој отиде во Диво Насеље, Швајцарија, знамињата на протесите... види си го календарот!
Ajde ne se zhali....Bidna Zaev premier ...ke zimate 500 evra minimumЕееее Македонијо мизеријо со плати од 9000 денари, а ваму лидери во ова лидери во она...