Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
V

viktora

Гостин
Си одлежа Љубе, ради местенка. Каква врска има кој лежел или не лежел со погоре муабетот? Те прашав дали му веруваш на грујо, кој 10 години беше во коалиција со Али, а очигледно не му веруваш на Али.
Дечко,читаш што ти пишувам?Ти кажав,да беше само СЈО до сега ќе формираа влада.
Ти си запнал пак за СЈО.Што ќе направи СЈО?Дај ми еден пример каде македонски политичар лежел затвор за криминал?ЕДЕН ПРИМЕР!Не се лажи дека и сега би лежел некој.
Затоа и ти кажав.Да прифатиле ВМРО до сега ќе беше спроведено,платформата на црно и бело е сега но барањата се многу од дамна.Десет години се партнери да беа прифатливи за ВМРО одамна ќе ги прифателе а не сега.

Toma

Корона стронг
Член од
22 април 2014
Мислења
4.156
Поени од реакции
3.388
Немаат докази, Пуч е монтиран случај. Сјо има докази за нелегалното прислушкување.
Да, да... Грујо му ги даде снимките и му рече дојди во канцеларија кај мене да ми речеш дека странски служби ти ги дале, после оди држи пресови и пуштај ги.

Да се надополнам на тоа дека снимките Зајко ги даде на СЈО, зошто Кејт уште нема отворено предмет за Смилковското езеро, нели и таму имаше огромен криминал на власта со местење/убивање на млади луѓе.

Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Да, да... Грујо му ги даде снимките и му рече дојди во канцеларија кај мене да ми речеш дека странски служби ти ги дале, после оди држи пресови и пуштај ги.

Да се надополнам на тоа дека снимките Зајко ги даде на СЈО, зошто Кејт уште нема отворено предмет за Смилковското езеро, нели и таму имаше огромен криминал на власта со местење/убивање на млади луѓе.
Ќе отворат и таков случај не се секирај, сега е полесно.

V

viktora

Гостин
Амди Бајрам.[DOUBLEPOST=1488277633][/DOUBLEPOST]
Па, да биде точно.
Другар амди ти е кока кола,ВМРО е на власт со нив е,СДСМ е на власт он е со нив.Нормално ќе го шутираат.Зборам за македонските,вмро сдсм.Големиве волци премиери министри.

A

Avenger99

Гостин
Дечко,читаш што ти пишувам?Ти кажав,да беше само СЈО до сега ќе формираа влада.
Ти си запнал пак за СЈО.Што ќе направи СЈО?Дај ми еден пример каде македонски политичар лежел затвор за криминал?ЕДЕН ПРИМЕР!Не се лажи дека и сега би лежел некој.
Затоа и ти кажав.Да прифатиле ВМРО до сега ќе беше спроведено,платформата на црно и бело е сега но барањата се многу од дамна.Десет години се партнери да беа прифатливи за ВМРО одамна ќе ги прифателе а не сега.
Очигледно ти не ме читаш, и избегаваш одговор. Ако ни еден македонски политичар не лежел, зошто тогаш ти е гајле за СЈО? Нека си тера мадантот, па ќе видиме, не лажам јас за ништо, нити тврдам сигурно како тебе дека никој нема де лежи.. Абе незнам стварно глуп со сила се прајш, демек сеа еве седнавме со се се согласуваме и ај ќе прајме влада а? Несмеат да имаат различитости во некои прашања?

Член од
30 мај 2012
Мислења
5.027
Поени од реакции
2.889
Очигледно ти не ме читаш, и избегаваш одговор. Ако ни еден македонски политичар не лежел, зошто тогаш ти е гајле за СЈО? Нека си тера мадантот, па ќе видиме, не лажам јас за ништо, нити тврдам сигурно како тебе дека никој нема де лежи.. Абе незнам стварно глуп со сила се прајш, демек сеа еве седнавме со се се согласуваме и ај ќе прајме влада а? Несмеат да имаат различитости во некои прашања?
Sjo e na samiot vrv po ispranoglavskata doktrina gledanje i slusanje samo po potreba. Barem Katica za premier da ja stavea.

Член од
11 март 2015
Мислења
1.117
Поени од реакции
982
Ти ми викаш дали стварно верувам во тоа.Јас ти давам аргумент зошто верувам.Што не е јасно?
До сега направиле тешки испади не би ме чудело и сега некој бисер да направат па долго време да не боли.
И врз база на тоа ти ми аргументираш дека Србите ни се браќа дека сме ги шитнале и сл...Луѓе дај освестете се малце, гледајте надвор од коцката, никој никогаш не и бил пријател на Македонија нит па ќе и биде, мислете како ние да одиме напред а не како сме иделе назад па мораме и сега така...

A

Avenger99

Гостин
Sjo e na samiot vrv po ispranoglavskata doktrina gledanje i slusanje samo po potreba. Barem Katica za premier da ja stavea.
Хм, има и видео, како при изборот, Грујо ја подржува Катица. Пази, човекот се потпишал за формирање на ова јавно обвинителство.. Викаш, ми е гајле и за едните и за другите, така? Тогаш нека си работи СЈО, нека ги истражува прислушкуваните разговори, ради тоа е и формирано.

Член од
12 март 2009
Мислења
20.130
Поени од реакции
16.271
Не може човек да ја сака сопствената држава а да брани криминалци кои ги ставија сите институции под контрола на фамилијата за лично богатење, го поделија народот, маваат рекет на сопствениот народ. Глумат патриоти а пола од нив имаат бг пасоши и своите сонародници ги искористуваат за лични цели и ги нарекуваат човечиња
толку многу ја контролирале државата што Бејта, Шиљегов, Теута, специјалните и слични за кратко време се наполнија како бродови со станови коли и друг имот..

Член од
30 мај 2012
Мислења
5.027
Поени од реакции
2.889
Хм, има и видео, како при изборот, Грујо ја подржува Катица. Пази, човекот се потпишал за формирање на ова јавно обвинителство.. Викаш, ми е гајле и за едните и за другите, така? Тогаш нека си работи СЈО, нека ги истражува прислушкуваните разговори, ради тоа е и формирано.
Nikogas ne bi plukal po sjo ako bi tropale i na vratata kaj klanot Zaevi i drugite lopovi so gravitiraat okolu ZZ, se razbira ne da odat po partiski instrukcii nego da apsat. Ama od avion se gleda deka Katica veke si ja prodala dusata, a Grujo se zaebal so potpisal za sjo pod pritisok od nadvor. Kako i da e na sjo mu se fala bogu izbroeni denovite.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom