Koj broj si od 2014Pozdrav do site zacleneti na forumot Ja sam isto od 2014 godina[DOUBLEPOST=1488188725][/DOUBLEPOST]Dali ima nekoj informacija koga ke pocnat so razgledanje na 2014g
Не сум AsteriXX77 nego Asterix77Lele aj na arno neka e, ama kako so procitav, samo za tie kriminalcite i romite kje vazat nekoj zabrani, a ne za tie sto se ispravni.
Inaku od tie so stari dokumenti, mnogu ima falsifikuvani, i zatoa povekje proverki im vrsat.
@asterixx77 i tebe kje te dupat, ne se sekiraj.
Jas mozam i so viza da zaminam, no sega mnogu se ceka 6 meseci vo ambasada, i onaka sum pri kraj na procedurata poisplatlivo mi e so pasos, no ako ne ja zaglavat procedurava, ako ja zaglavat begam so rab. viza. Daj Boze pobrzo
Epa ne mozes za zal, jas sum deficitarna struka zatoa spomnav so rabotna viza, a toa katar i brod moze sekoj,toa e sosema drugo, jas zborev za iseluvanje vo germanija ili avstrija.Не сум AsteriXX77 nego Asterix77
За дупење нема проблем шегаџија сум ја, разбирам како идат тие работи и можам да издржам.
Иначе сите можеме со виза. Али није то то. А имаш и Катар опции, работа на брод, значи секој може да замине.
Ние вадиме државјанство од други причини нели
Дај боже да ти излезе немам нишо против. Може некад и ќе се сретнеме по белиов свет да пиеме кафе.
Би бил среќен со такво сценарио пошо мислам дека би било урнебесно забавно да запознаам карактер ко тебе
Za Germanija ako si deficitarna struka za viza se ceka okolu 2 meseci. Mozes slobodno da odis i da ne ni kazuvas koj kako moze i kako ke se zaebe.Btw sekoj moze da zamine so rab viza i germanija i avstrija, ima eden kup programi preku agenciite.Epa ne mozes za zal, jas sum deficitarna struka zatoa spomnav so rabotna viza, a toa katar i brod moze sekoj,toa e sosema drugo, jas zborev za iseluvanje vo germanija ili avstrija.
E sto e tolku interesno vo mojot karakter
Greska si sega se napravi guzva zakazuvaat za 6 meseci intervju/termin vo ambasada, ne dokazuvam na nikoj nisto, samo me nerviraat profili kako ovoj asterixxZa Germanija ako si deficitarna struka za viza se ceka okolu 2 meseci. Mozes slobodno da odis i da ne ni kazuvas koj kako moze i kako ke se zaebe.Btw sekoj moze da zamine so rab viza i germanija i avstrija, ima eden kup programi preku agenciite.
PS. Ako treba da potenciras nesto deka si, togas ne si.
Pozdrav!