Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Koj broj si od 2014Pozdrav do site zacleneti na forumot Ja sam isto od 2014 godina[DOUBLEPOST=1488188725][/DOUBLEPOST]Dali ima nekoj informacija koga ke pocnat so razgledanje na 2014g
Lele aj na arno neka e, ama kako so procitav, samo za tie kriminalcite i romite kje vazat nekoj zabrani, a ne za tie sto se ispravni.
Inaku od tie so stari dokumenti, mnogu ima falsifikuvani, i zatoa povekje proverki im vrsat.
@asterixx77 i tebe kje te dupat, ne se sekiraj.
Jas mozam i so viza da zaminam, no sega mnogu se ceka 6 meseci vo ambasada, i onaka sum pri kraj na procedurata poisplatlivo mi e so pasos, no ako ne ja zaglavat procedurava, ako ja zaglavat begam so rab. viza. Daj Boze pobrzo
Epa ne mozes za zal, jas sum deficitarna struka zatoa spomnav so rabotna viza, a toa katar i brod moze sekoj,toa e sosema drugo, jas zborev za iseluvanje vo germanija ili avstrija.Не сум AsteriXX77 nego Asterix77
За дупење нема проблем шегаџија сум ја, разбирам како идат тие работи и можам да издржам.
Иначе сите можеме со виза. Али није то то. А имаш и Катар опции, работа на брод, значи секој може да замине.
Ние вадиме државјанство од други причини нели
Дај боже да ти излезе немам нишо против. Може некад и ќе се сретнеме по белиов свет да пиеме кафе.
Би бил среќен со такво сценарио пошо мислам дека би било урнебесно забавно да запознаам карактер ко тебе![]()
![]()
Za Germanija ako si deficitarna struka za viza se ceka okolu 2 meseci. Mozes slobodno da odis i da ne ni kazuvas koj kako moze i kako ke se zaebe.Btw sekoj moze da zamine so rab viza i germanija i avstrija, ima eden kup programi preku agenciite.Epa ne mozes za zal, jas sum deficitarna struka zatoa spomnav so rabotna viza, a toa katar i brod moze sekoj,toa e sosema drugo, jas zborev za iseluvanje vo germanija ili avstrija.
E sto e tolku interesno vo mojot karakter
Greska si sega se napravi guzva zakazuvaat za 6 meseci intervju/termin vo ambasada, ne dokazuvam na nikoj nisto, samo me nerviraat profili kako ovoj asterixxZa Germanija ako si deficitarna struka za viza se ceka okolu 2 meseci. Mozes slobodno da odis i da ne ni kazuvas koj kako moze i kako ke se zaebe.Btw sekoj moze da zamine so rab viza i germanija i avstrija, ima eden kup programi preku agenciite.
PS. Ako treba da potenciras nesto deka si, togas ne si.
Pozdrav!