- Член од
- 17 декември 2010
- Мислења
- 2.811
- Поени од реакции
- 4.287
Ок ај сеа олабави малце, корнеш од тоа расипаната салама!Реков ја на крај ќе испадне дека Шарените јаделе сендвичи.
И тоа со поминат рок.
Ок ај сеа олабави малце, корнеш од тоа расипаната салама!Реков ја на крај ќе испадне дека Шарените јаделе сендвичи.
И тоа со поминат рок.
Е не бе, мајкати е гола!Ок ај сеа олабави малце, корнеш од тоа расипаната салама!
(Вие) Тврдокорниве би го прифатиле ова што екс Премиеров го предложи? Он (и фамилијата плус) да иде биде осуден и да иде у затвор а Заев да не ја прифати албанската платформа? Пошто реално тоа е најдобрата опција за државава.Како те возат упм.
Тешко прашање им постави сега, им треба време да размислат. Да помине мандатот на СЈО, па ќе ти кажат.(Вие) Тврдокорниве би го прифатиле ова што екс Премиеров го предложи? Он (и фамилијата плус) да иде биде осуден и да иде у затвор а Заев да не ја прифати албанската платформа? Пошто реално тоа е најдобрата опција за државава.
Без размислување!(Вие) Тврдокорниве би го прифатиле ова што екс Премиеров го предложи? Он (и фамилијата плус) да иде биде осуден и да иде у затвор а Заев да не ја прифати албанската платформа? Пошто реално тоа е најдобрата опција за државава.
Jas prifakam, vo sprotivno Nikola ima Amin od mene da ja aktivira cela gerila I da organizira nemiri ako treba samo da se spreci ova sto ni se servira denovive.(Вие) Тврдокорниве би го прифатиле ова што екс Премиеров го предложи? Он (и фамилијата плус) да иде биде осуден и да иде у затвор а Заев да не ја прифати албанската платформа? Пошто реално тоа е најдобрата опција за државава.
Kоја герила бе?Jas prifakam, vo sprotivno Nikola ima Amin od mene da ja aktivira cela gerila I da organizira nemiri ako treba samo da se spreci ova sto ni se servira denovive.
Тоа е најлошата варијанта,тек тогаш ке има тешки страња.(Вие) Тврдокорниве би го прифатиле ова што екс Премиеров го предложи? Он (и фамилијата плус) да иде биде осуден и да иде у затвор а Заев да не ја прифати албанската платформа? Пошто реално тоа е најдобрата опција за државава.
зашто мислиш дека е најлоша варијанта? сосема реална е.. овие нека одговараат ако ја покрале државава 10 години другиве нема да прифатат албански барања и ете ти чиста ситуација... шо толку бе го браните грујо шо крадел од цел адржава не ми е јасно.... ај да мимате личен профит па да ве разберам ама вака за удирање у гради???Накратко интервјуто беше повик за граѓанска војна,Грујо сака да гине народ за тој и 10 други да не завршат у затвор.
Тоа е најлошата варијанта,тек тогаш ке има тешки страња.
Ке се отвори пандорина кутија без албанска партија на власт.зашто мислиш дека е најлоша варијанта? сосема реална е.. овие нека одговараат ако ја покрале државава 10 години другиве нема да прифатат албански барања и ете ти чиста ситуација... шо толку бе го браните грујо шо крадел од цел адржава не ми е јасно.... ај да мимате личен профит па да ве разберам ама вака за удирање у гради???
Nikoj ne e protiv albanska partija vo vlasta,ama ne na vakov nacin, ednas mora da prestanat ucenite.Ке се отвори пандорина кутија без албанска партија на власт.
Многу потешки проблеми ке има за решавање,прво кој ке биде репрезент на Албанците во власта?СДСМ?ВМРО?
Маестрално ке биде искористена приликата Албанците да се покажат како жртва и да се решаваат ново отворени прашања.
Без таа платформа ни една албанска партија нема да влезе во коалицирање на власт.Nikoj ne e protiv albanska partija vo vlasta,ama ne na vakov nacin, ednas mora da prestanat ucenite.