Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
И мене ми беше подобра старата боја на форумот. Оваа е прејака, убаво би било да има да се бира кој сака со стариот дизајн а кој сака со новиов

Samo da pozdravim sve na forumu. Vec duze vreme pratim forum kao gost i najzad mi je uspelo da se registrujem. Privukla me je bas ova tema jer koliko sam uspeo da ispratim na noj pisu izuzetno kvalitetni forumasi koji svoje znanje, a i liste dele sa drugima(koliko sam uspeo da ispratim clan international prednjaci u tome i hvala mu, naravno tu su i ostali ali njegovi upisi su mi upali u oko. ). Nadam se uspesnom i kvalitetnom druzenju, jos jednom pozdrav i svako dobro svima.

koi može da uradi Astra panel pa da si go podelimo -info panela na Pm

Добро бе има ли администрација на форумот кој фактор е да ме вреѓа како член на СФ. Говедо едно он ке ме вика лешинар.Се додека не се отстрани од форумот ке имаме на Кајгана проблеми. Вчера се зачленил ке не вреѓа членовите на Кајгана, што сме 10години членови.Честитки за новиот изглед на форумот.

Може за националисти на кој и смета кирилицата, не треба да го посетуваат форумот.Голем респект за Торпедо нонстоп пишува на кирилица.

поздрав, има ли неко орион телеком листу?
наравно... у ПМ
хвала

Ти елму курир да не си некој на форумот.А по што си ти битен а јас небитен не треси глупости гледај си работа.

Како може да се провери валидноста на листата (до кога трае) и со колку конекции ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom