P
poker12345
Гостин
Hamburger X2 (5,44)
Темава е кладилница, не е играчница за заебанцииHamburger X2 (5,44)
Имаш 2 типа,од 0-15та минута,овде се поголеми квотите,и од 0-30 та минута.Brzi Pari shoe vo evrotip nekoj da objasni? Od 0-15 minuta se rachuna samo?
Батали ги Лајпциг според мене, тврда ќе биде таа утакмица и мислам нема ни да победатОд мене едно ливче
Баерн 1-1 3+
Неверкузен 1-1 3+
Лајпциг 1-1 3+
Наполи 1
Шарлерои 1
Њукасл 1
Брентфорд 1
Фаќа некаде 221 коефициент во Копачка
Иако Лајпциг се второ место и директни конкуренти на Баерн - Келн се поплаваБатали ги Лајпциг според мене, тврда ќе биде таа утакмица и мислам нема ни да победат
Батали ги Лајпциг според мене, тврда ќе биде таа утакмица и мислам нема ни да победат
Предосекав вакво нешто затоа и ја пишав Т1 1+ на цел натревар и пак се мачатПу да ви ебам се НЕВЕРКУЗЕН, умрете еднаш веќе, аман!!!!
Баерн 3-0 полувреме, Лајпциг 2-0, овие умрениве 0-2 од факинг Мајнц![]()
Спаваш ли мирно Покере12345????Hamburger X2 (5,44)
Е јака работа де тип сум промашил. Земи сега цитирај го твојот пост дека Баерн немало да се замараат на утакмицава со Хамбург кур ќе ги болело, затоа 2-4 ќе си ја изиграл
Kec ja imam na livche Bayern.Е јака работа де тип сум промашил. Земи сега цитирај го твојот пост дека Баерн немало да се замараат на утакмицава со Хамбург кур ќе ги болело, затоа 2-4 ќе си ја изиграл![]()
Не ме интересира што си ја изиграл, јас ти кажувам за она што го пишуваше на форум дека од 2-4 гола ќе била а 8-0 водиKec ja imam na livche Bayern.