Ме боли мене „оваа“ работа дали ти бараш нешто од мене. Ако сакаш да си „мангуп“, тогаш прифати и кон тебе некој да се „мангупира“.[DOUBLEPOST=1487843061][/DOUBLEPOST]Ме боли мене онаа работа дали ти мислиш дека тоа е виц на годината. Само престани да го потиш со забелешки за јазикот, затоа што си комбинација на смешен и напорен. ОК?
И ти си, те гледам на сликава.[DOUBLEPOST=1487843353][/DOUBLEPOST]Јака фаца си
Ова не сум го знаел. Демек, раководството има одговорност, а не претседателот, така ли? И ако е така, ќе треба раководството да сноси казна? Па, тогаш... раководството ќе треба да е колективен премиер кога ќе го наместат СДСМ (Заев) во владата..., аргумент било дека раководството на СДСМ решило да објавува во јавност снимки од приватни разговори...
(Ако е така)... боже, боже. Па претседателот е преставникот на партијата. Како главен и одговорен уредник во медуим.
Ех, Македонијо... додуша.. уште малку веројатно нема да смееме да напишеме „ех Македонијо“... со новото име. Претпоставувам.[DOUBLEPOST=1487843979][/DOUBLEPOST]
Рамковниот договор не може да се укине, бидејќи не е државен документ. Тоа е еден церемонијален договор кој нема никакви законски влијанија. Но, одлуките кои се содржат во него се имплементираа во уставот (и закони) во Собранието на РМ, од страна на пратениците. Значи, ако нешто треба да се укине (промени), тоа е уставот и законите на РМ, кои содржат вградени членови произлезени од рамковниот договор.[DOUBLEPOST=1487844197][/DOUBLEPOST]2 Укинување на срамниот Рамковен договор според кој Македонија се однесува како да е капитулирана земја од војната 2001, а не воен победник
Јас еден, плус 454,000 + 436,000 + 210,000 имам 1,100,001 поддржувачи. Ти?Ако во Македонија за ВМРО гласале 454.000, за СДСМ 436.000 за Албански партии 210.000 колку имате вие ваши подржувачи?
Последно уредено: