Pa vidio si kod Tita i Fidel Castro oni sta god kazu pristalice se slazu komunizam je to jarane samo lajkaj svidjalo ti se ili neD3n1s sta je tebi covece ma cuvaj zdravlje heheheheheheheheh vidi mene danas uzeo godisnji
bio na rucku popio nekoliko piva ma predivno vrijeme,malo prosetao.Esej ti super samo pici
ako trebas listu , samo se javi ima se stedi se.Pitam se dali mozes nocu spavati ne vjerujem
PS:torpedo hvala sto ti se dopadam netrebas me podrzavat samo ti kljuckaj drvo.
Reci vlasniku da negleda kad ti gledasLjudi pitanje za one koji imaju balkantvmedia listu jel vam se desava da kanali seckaju, prekidaju i koce posle nekog vremena... Ne znam jel samo kod mene problem ili do njih jer prepodne i preko dana radi super, a sad nikako stalno secka stream?
Valjda imas listu koju jos neko ima inace super radi ja sam juce utakmicu gledao preko nje dva puta stucnulo na sek za cijele utakmice.Inace ja ne gledam preko vlc sad vlc je najgori pleyer za liste trenutnoLjudi pitanje za one koji imaju balkantvmedia listu jel vam se desava da kanali seckaju, prekidaju i koce posle nekog vremena... Ne znam jel samo kod mene problem ili do njih jer prepodne i preko dana radi super, a sad nikako stalno secka stream?
Nemoj rec da ti gledas balkanmediuValjda imas listu koju jos neko ima inace super radi ja sam juce utakmicu gledao preko nje dva puta stucnulo na sek za cijele utakmice.Inace ja ne gledam preko vlc sad vlc je najgori pleyer za liste trenutno
http://imgur.com/a/JNwO5International moze na pm iptvws
Hvala na odgovoru. Ma ovu listu imam vec duze vreme i ranije je extra radila dok je sad pocela da zeza! Sigurno je jos neko ima i gleda kad i ja pa to pravi problem.Valjda imas listu koju jos neko ima inace super radi ja sam juce utakmicu gledao preko nje dva puta stucnulo na sek za cijele utakmice.Inace ja ne gledam preko vlc sad vlc je najgori pleyer za liste trenutno
ma poslat cu ti jaHvala na odgovoru. Ma ovu listu imam vec duze vreme i ranije je extra radila dok je sad pocela da zeza! Sigurno je jos neko ima i gleda kad i ja pa to pravi problem.
Ma salim se imam ali ne gledam sad lakseNemoj rec da ti gledas balkanmediu
eh ,,nek si naletio ,,,i tebe i torpeda onog ,navuko vas je ko sarane,nek ste vi quote , a on fino obrisao,Ovo kod mene 0 bodova
Objavio je dsuki juce 5 usera pa probaj neki drugiLjudi pitanje za one koji imaju balkantvmedia listu jel vam se desava da kanali seckaju, prekidaju i koce posle nekog vremena... Ne znam jel samo kod mene problem ili do njih jer prepodne i preko dana radi super, a sad nikako stalno secka stream?
pa ja sam zati i citiro moj će teže prepravitieh ,,nek si naletio ,,,i tebe i torpeda onog ,navuko vas je ko sarane,nek ste vi quote , a on fino obrisao,
Jest bogami.eh ,,nek si naletio ,,,i tebe i torpeda onog ,navuko vas je ko sarane,nek ste vi quote , a on fino obrisao,