Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

T

tissot75

Гостин
D3n1s sta je tebi covece ma cuvaj zdravlje heheheheheheheheh vidi mene danas uzeo godisnji
bio na rucku popio nekoliko piva ma predivno vrijeme,malo prosetao.Esej ti super samo pici
ako trebas listu , samo se javi ima se stedi se.Pitam se dali mozes nocu spavati ne vjerujem:pos:
:oeoeoe:
PS:torpedo hvala sto ti se dopadam netrebas me podrzavat samo ti kljuckaj drvo.
Pa vidio si kod Tita i Fidel Castro oni sta god kazu pristalice se slazu :pos::pos::pos: komunizam je to jarane ;) samo lajkaj svidjalo ti se ili ne

Член од
5 октомври 2016
Мислења
34
Поени од реакции
149
Ljudi pitanje za one koji imaju balkantvmedia listu jel vam se desava da kanali seckaju, prekidaju i koce posle nekog vremena... Ne znam jel samo kod mene problem ili do njih jer prepodne i preko dana radi super, a sad nikako stalno secka stream?

Член од
10 септември 2016
Мислења
814
Поени од реакции
1.670
Ljudi pitanje za one koji imaju balkantvmedia listu jel vam se desava da kanali seckaju, prekidaju i koce posle nekog vremena... Ne znam jel samo kod mene problem ili do njih jer prepodne i preko dana radi super, a sad nikako stalno secka stream?
Valjda imas listu koju jos neko ima inace super radi ja sam juce utakmicu gledao preko nje dva puta stucnulo na sek za cijele utakmice.Inace ja ne gledam preko vlc sad vlc je najgori pleyer za liste trenutno

Член од
5 октомври 2016
Мислења
34
Поени од реакции
149
Valjda imas listu koju jos neko ima inace super radi ja sam juce utakmicu gledao preko nje dva puta stucnulo na sek za cijele utakmice.Inace ja ne gledam preko vlc sad vlc je najgori pleyer za liste trenutno
Hvala na odgovoru. Ma ovu listu imam vec duze vreme i ranije je extra radila dok je sad pocela da zeza! Sigurno je jos neko ima i gleda kad i ja pa to pravi problem. :)

Член од
10 септември 2016
Мислења
814
Поени од реакции
1.670
Последно уредено:
Член од
5 септември 2014
Мислења
885
Поени од реакции