Много коментара, твој је бар граматички коректан а на остале се нећу ни осврнути.
Балкан је споменут у сасвим другом контексту, намерно или случајно твој коментар је отишао у другом правцу. Дотични је једном приликом у свом излагању споменуо Балканце у пежоративу дајући себи на значају јер ту више не обитава. Верујем да Ниче и о томе има неки пригодни цитат.
Да не идем даље са образложењима..... Савет теби, ако желиш неког задивити нису ти потребни цитати - успио си у пет реченица убацити Андрића, Ничеа, Хегела, Фрома...свега има само тебе нема.
Општи утисак је да си прагматичан али и лицемер. Толико о томе, неком другом приликом на неку другу тему можда - на ову више не.
п.с. - немој да ти боде око "Савет теби"
Nisam toliko naivan, da poverujem da ce te jedan moj komentar bar na tren zamislitiМного коментара, твој је бар граматички коректан а на остале се нећу ни осврнути.
Балкан је споменут у сасвим другом контексту, намерно или случајно твој коментар је отишао у другом правцу. Дотични је једном приликом у свом излагању споменуо Балканце у пежоративу дајући себи на значају јер ту више не обитава. Верујем да Ниче и о томе има неки пригодни цитат.
Да не идем даље са образложењима..... Савет теби, ако желиш неког задивити нису ти потребни цитати - успио си у пет реченица убацити Андрића, Ничеа, Хегела, Фрома...свега има само тебе нема.
Општи утисак је да си прагматичан али и лицемер. Толико о томе, неком другом приликом на неку другу тему можда - на ову више не.
п.с. - немој да ти боде око "Савет теби"
istina ziva[DOUBLEPOST=1487767585][/DOUBLEPOST]što je taj SF forum,postao privatan,svi banirani,suspendirani....tamo moraš biti,kao u crkvi,čim nešto kritikuješ,odmah,ban,suspenzija...tako bi i tu trebalo nešto napraviti,malo bi se prorijedilo društvo....
stvarno ,uzas ,sta reci ,nadam se da to vide ,i ovi sto ih brane a tu su na kajgani ,burmane vrijedi ti ta slika ,ko svih njihovih stotinu ,svaka cast ,i to admin ,sta reci ,to treba pokazati ,vlasniku sf
@international Drug javi se na pm nesto sam promjenioistina ziva
Ja ne samo da sam danas pametan ja sam pametan svaki dan hahahajao kako sam ja danas pametan....
Vidi između ostalih i ovdje:jel zna neko gde ima jeftini solarni paneli al ozbiljno
hvala
Nisam neki majstor, ali mislim da su vlasnici servera uradili neke zaštite protiv skeniranja.Jedno pitanje za majstore
hoce li ko reci zasto sceneri slabo vrte a u pocetku je bilo super?
je do pc ili nesto drugo ?
ajde trebami pomoc