Da rezemiramo
.Nisam napisao da te ne poznam,za spijun je bilo u zezanciji
ako se sjecas cak sam napisao da se poznamo na sta si ti odgovorio da za mene nisi nikad cuo to si napisao cak jednom clanu sa sf na kajgani koji je napisao sta se vi poznate
toliko o tome ako se ne sjecas cemo naci.Drugo istina da si mi slao neko vrijeme liste prije godinu i vise dana 5 ili 6 kom i to
u nizu istih jos ih imam u folderu.
Zadnje napisao sam : Ko pa si sad opet ti.... nisam stavio tri tocke zaboravio.
Ubiti mislio sam ko pa si sad opet ti da sudis.
Jer si napisao da se nece tamo izbrisati nek vide kakav sam ja i international jer sam za oba trazio da se izbrise smatram da nisi time ni njega podrzao tom izjavom tvojom.
Znaci bez moje ijedne rijeci tebi jer te postujem ko internationalovog druga nisam te spomenuo juce
nigdje iako vidim da ga nisi podrzao ni u jednij recenici toliko o drugarstvu .Ti mene jesi juce bez ikakvog povoda prema tebi.Razlog znas samo ti i to ostavljam tebi na dusi.A vadit PM van i stavljat javno ok ti si clan tamo ali modelatori i admin jednog foruma da to rade to je presedan i pokazuje koliko ljudi cijene privatnost.Danas ja sutra neko drugi trebali bi se mnogi zamislit koji razmjenjuju pm poruke.
Ne vidim razlog sta ocete postici time sto vadite pm gdje sam nekad prije godinu i vise molio za liste.
Molili su drugi i mene ima bind folder sa zahvalama meni od clanova sa sf za liste sto to ne objavi pa da vidite ko je sve mene molio za liste tamo iznenadili bi se sto ti sad pisu o meni i internationalu.Ja to
imam na hardu nikad mi nije palo na pamet da to objavim ne vidim svhru toga.Jer ako si nesto nekome dao ili od njega primio to je svetinja i to treba postovat bez obzira ako se odnosi izmedu tih ljudi narusi.