Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За арно, за убаво.Сељак остаје сељак, направена карта 3000 за да нема гостински навивачи....
Ti si jedini sto veruvase vo nas i pred vreme dojde da cestitas. Fala tiЗа арно, за убаво.![]()
Па ти почна прв со мочање,сељаците вака,сељаците така...Биди маж и признај дека судењето беше 65-35 за Соколи. Немавме сила реално,ќе изгубевме и онака,ама вака со 2 неспортски досудени за Фени,а ниту една за Соколи(имаше исто 2 ситуации кој шо беа за неспортски,едната чиста контра не ми текнува кој го фаулираа,иста ситуација како неспортската во првиот напад шо му ја свирнаа на Горјан,а втората кога Магдевски го помина Мавра и под кош го турна овој). 3 пати чисти топки ни земаа,секој контакт го свиреа фаул...Nemoi so toa malokurskite muabeti, ke me rastazis, koa ke se smenela vlasta ke sme videle . . .Vie za toa ziveete? Toa li vi e spasot? Bidi maz cestitaj zasluzena pobeda[DOUBLEPOST=1487613570][/DOUBLEPOST]
Ti si jedini sto veruvase vo nas i pred vreme dojde da cestitas. Fala ti
![]()
Па ти почна прв со мочање,сељаците вака,сељаците така...Биди маж и признај дека судењето беше 65-35 за Соколи. Немавме сила реално,ќе изгубевме и онака,ама вака со 2 неспортски досудени за Фени,а ниту една за Соколи(имаше исто 2 ситуации кој шо беа за неспортски,едната чиста контра не ми текнува кој го фаулираа,иста ситуација како неспортската во првиот напад шо му ја свирнаа на Горјан,а втората кога Магдевски го помина Мавра и под кош го турна овој). 3 пати чисти топки ни земаа,секој контакт го свиреа фаул...
Да,ама мочање нешто а-у...не беше океј сепак. Отвори Фени Индустри фан клуб,реков дека сме аутсајдери пак и дека единствена шанса ќе биде ако не потценат...поискусните играчи и подолгата клупа си го направија своето,а реално имаше индивидуални судиски одлуки што МОЖЕБИ ќе влијаеа на резулататот(ама тоа е од рубриката шта би било кад би било,баш онака вие се водевте како домаќини и добивте домаќинско судење). Сепак и претходните 2 натпревари беа полесни за вас,сепак со Вардар и полумртов Работнички не е исто како да играш со МЗТ(ама тоа ждрепката беше однапред планирана,така да тука нема збор...требаше порано да се планира евентуално финале,па дел од силите да се штедеа во дуелот со Охрид,а не на 40 разлика да ги игра стартерите..)Епа како да ви свират кога имате проблем у одбрана и нон стоп под фаул играте? Судењето си беше корекектно, стварно неам намера сеа да мерам по поединечни одлуки. На крај се се сведува на ова болдираново. Џабе ке правиме празни муабети.
Прочитај уште еднаш, никаде не напишав сељаци. Реков се собрала цела тиквешија, зошто видов коли од Неготино и други околни места.
Куп ШампиониМидл кое лигле си ти би сакал у живо да те запознам да видам што чоек си.
Требале само да ви забранат влез пошто со гомна како вас така треба.
Да,ама мочање нешто а-у...не беше океј сепак. Отвори Фени Индустри фан клуб,реков дека сме аутсајдери пак и дека единствена шанса ќе биде ако не потценат...поискусните играчи и подолгата клупа си го направија своето,а реално имаше индивидуални судиски одлуки што МОЖЕБИ ќе влијаеа на резулататот(ама тоа е од рубриката шта би било кад би било,баш онака вие се водевте како домаќини и добивте домаќинско судење). Сепак и претходните 2 натпревари беа полесни за вас,сепак со Вардар и полумртов Работнички не е исто како да играш со МЗТ(ама тоа ждрепката беше однапред планирана,така да тука нема збор...требаше порано да се планира евентуално финале,па дел од силите да се штедеа во дуелот со Охрид,а не на 40 разлика да ги игра стартерите..)