Uvek bilo i bice.neznam sto ljudima smeta kad se nekom zahvalis i pohvalis njegov trud i znanje,zahvaliti se nekom je stvar kulture i vaspitanja a ne kako neki kazu uvlacenja nekom
Ne zelim biti pogresno shvacen ali da bi se nekom ugrozila prodaja je da se konstanto objavljuje zeljeni server i da se x ljudi kaci i izazove frustraciju, prekid placanja i prelaz kod drugog preprodavca.Znaci u drugom smislu lopov se plasi da mu neko nesto ne ukrade ili bide skroz opljackan.
Nisam se salio. Ja bih volio da imam manje.Zao mi je, imas previse godina !
Stvarno kolku ja platibitkata na neretva mnogu e dobra listava top kanali....
evtino[DOUBLEPOST=1487611264][/DOUBLEPOST]samo barate nesto od internacional ili od bilo koj dajte malku angazirajte se ne samo dajte dajte imajte malku usul aebago.....Stvarno kolku ja plati
Ja, npr. znam odakle dolazi !Ooo raja opet sranje u Ruandi , da budem iskren mene ne boli nicije prepucavanje demokratija ,sloboda misljenja jedni smo dobri s jednima drugi s drugima ali BOLI ME STO JE SERVER KAJGANE OVAKO "SLAB"PA NON STOP PADA KAD POCNE VRUCA TEMA (DDoS) odakle li to dolazi izgleda kinezima se nedopada ovaj forum ... Do septembra mjeseca prosle godine nikad se nije desilo a sad odjednom svako malo da to rade Internacional i Duski1966 mislim da sa dva PC-a nisu u mogucnosti toliko od mene...A liste i treba djelit samo napred jarani pozzzz...
Slab je pod navidnim znacima da nebi ko sta pogresno izvuko iz konteksta ....
Meni je KAJGANA najbolji forum to se svidjalo nekom ili ne !!!