Mnogu e fer koga covek ke priznae koj go naucil za iptv i site drugi raboti, vikas Sota te naucil sto e unistream,zatoa ne zbori nevistini. Vistinata e kako silo koga togas ke izleze na videlina taka vika nasiot premier.
da tako je bilo ,dok nisu poceli da tjeraju clanove pocevsi od mikuse i ostalih ,ko god nije bio po njihovom morao je otici samo nije mi jasno otkud ti u toj prici ,sto ti nedaju pm gdje sam u vipu rekao da sam protiv vipa i dijeljenja ljudi ,sad vidim da si ti mali,mis
danas si tvrdio da liste nerade ni sedmicu pa su te ljudi ,pobili sa svojim postoviima a ovo si zaboravio ,gdje dajes like covjeku koji pise ,da je dobro ,sto je kajgana dole ,itd i ti mu dajes like ,kakav si ti to covjek ,ubice vas ljubomora ,nikad ni na jednom forumu nije bilo ,posveceno toliko paznje kao meni i dsukiju ,ja dam svoje danas uradio i doprinjeo radu foruma 29 clanova je dobilo liste ,da si iskren sjetio bi s ovoga foruma prije moga,dolaska i sukijevog ,bilo je za dvije trecine manje l;isti ,evo kakav si ti
[DOUBLEPOST=1487561574][/DOUBLEPOST]
Mnogu e fer koga covek ke priznae koj go naucil za iptv i site drugi raboti, vikas Sota te naucil sto e unistream,zatoa ne zbori nevistini. Vistinata e kako silo koga togas ke izleze na videlina taka vika nasiot premier.
da tako je bilo ,dok nisu poceli da tjeraju clanove pocevsi od mikuse i ostalih ,ko god nije bio po njihovom morao je otici samo nije mi jasno tkud ti u toj prici ,sto ti ne daju pm gdje sam u vipu rekao da sam protiv vipa i dijeljenja ljudi ,sad vidim da si ti mali,mis
danas si tvrdio da liste nerade ni sedmicu pa su te ljudi ,pobili sa svojim postoviima a ovo si zaboravio ,gdje dajes like covjeku koji pise ,da je dobro ,sto je kajgana dole ,itd i ti mu dajes like ,kakav si ti to covjek ,ubice vas ljubomora ,nikad ni na jednom forumu nije bilo ,posveceno toliko paznje kao meni i dsukiju ,ja dam svoje danas uradio i doprinjeo radu foruma 29 clanova je dobilo liste ,da si iskren sjetio bi s ovoga foruma prije moga,dolaska i sukijevog ,bilo je za dvije trecine manjelistii ,evo kakav si ti
[DOUBLEPOST=1487561880][/DOUBLEPOST]a od njih sam naucio samo sta je ljudska zloba ,znaju tamo u vipu njih nekoliko ko je sta koga ucio ,i kad smo mi imali te scanere ,u drugacijem obliku ,gore se fino vidi na topalovicev post ko mu daje like ,srecom pa imaju mene i dsukija ,pa imaju o cemu pricati na forumu inace ,bi mogli zatvoriti temu ,u temi druzenje gdje prijete da ce ljudima dolaziti na vrata ,i gdje moderatori i admini slikaju pm clanova ,sto sam ja uvijek tvrdio da se radi ,bas je tema druzenje ,hehehe .ovdje nisam nikoga spomenuo od njih mjesec dana ,dok Denis nije dobio nervni slom ili sta vec koce znati ,i mani se mene ,nismo ista kategorija ,objavljivacu sta ja hocu i davacu liste kome hocu ,mozete mi ,prdnuti pod prozor idemo dalje