- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.485
- Поени од реакции
- 84.935
тоа што ќе му го кажат е устав и законне ти кажаа во штабот дека е така по устав и закон?
тоа што ќе му го кажат е устав и законне ти кажаа во штабот дека е така по устав и закон?
тоа што ќе му го к(лат в)ажат е устав и закон
Твојов обид за хумор и навреда е патетичен. Mесец дена се акам по клиникине. На турски затвор личат. А ќе ти дојде и тебе редот да одиш таму, па јас ќе ти фаќам сеир кога ќе добиеш упат за на панорамско тркало над го***та у Вардар да се повозиш малку, пошо нема ни персонал, ни лекови, ни капацитет во зградите. Оди на болните таму да им бамбориш за Сорос и за хелсиншки. Глупандер е мек збор за опишување на твојава појава.у Карпош???? ее тогаш човече лажеш ко маџарска циганка...сушишПа пред година само две ви ги уредив школите , ви ги улицкав амбулантите по терк на оние у Аљаска. Тиии мајката,ич усул да се немало , ко да си од оние од хелсиншконо лезбејско клубче, а зинат а лага со кофи истураат , ако не внимава човек може и да се удаи..
А се за ич пари , ма за никакво тендерче .. толку квалитет истуривме на квадратен метар за сега некои таму неблагодарници да измислуат , олајаваат и како баби колнат, космички сили призиваат ...
Да му се збуктоса на човека неделниов ручек у кафанава у која патем најбезобразно те дерат до гола кожа со тоа цените од кои ќе помислиш дека си да си на шамп елизеее..,да не се дечињава прегладнети што низ џам те ѕиркаат и залци ти бројат...
Кој глупандер си ти Almeida , нек си ебе матер...невиден.., нема таа сосорс пара која може да те плати...![]()
![]()
Да.Албанците го тераа твојон газда да и ебе матер на државата и на својот народ.Која судбина ја има државчево наше.Нон стоп со уцени во најтешките моменти.Значи последнава албанска платформа е врв.Ама самите см си криви.Во држава во која секој има сон да седни на удобно столче во администрација без разлика на цената шо трба да се плати ништо чудо.Беда и очај ,народ каков шо сме се прашувам дали воопшто заслужуваме држава!
Јас немам газда,тука е разликата меѓу тебе и мене.Да.Албанците го тераа твојон газда да и ебе матер на државата и на својот народ.
Секако, одма се гледа дека си самостоен и неутрален. Исто како Ѓорѓи Н..Јас немам газда,тука е разликата меѓу тебе и мене.
Дали се сложуваш со албанската платформа?Во неа се бара и ослободување на убиците од смилковско езеро!?Секако, одма се гледа дека си самостоен и неутрален. Исто како Ѓорѓи Н..
Штом господинот Груевски ја прифати (со исклучок на СЈО), нема ја што тука да се сомневам.Дали се сложуваш со албанската платформа?Во неа се бара и ослободување на убиците од смилковско езеро!?
Еее видиш се потврди тоа дека ти си тој шо има свој газда!Штом господинот Груевски ја прифати (со исклучок на СЈО), нема ја што тука да се сомневам.
Де де Аболицираниот Криминалец Зоран Заев или АКЗЗ ќе ги ослободи и Смилковци и Диво Насеље и Парите ќе ги смени и оптан топтан се...АКЗЗ се дава и својот газ само да е премиер.Штом господинот Груевски ја прифати (со исклучок на СЈО), нема ја што тука да се сомневам.
шо е аболиција а шо е криминал?Де де Аболицираниот Криминалец Зоран Заев или АКЗЗ ќе ги ослободи и Смилковци и Диво Насеље и Парите ќе ги смени и оптан топтан се...АКЗЗ се дава и својот газ само да е премиер.
..големи муки очигледно имаш штом состојбата на болните таму мир не ти дава. Батка оди ти тие трици продавај ги на оние демагошки пњукатори какви нешто многу се намноживте. Пациент сум бе јас на клиникиве и да не беа тие клиники одамна ќе бев храна за црви .., како ми посакуваш гледам овде со молитва. Но јас не сум мозочно испрана лубеница место глава да не сум свесен каде сум , во кое ќуше на светот сум роден и колку вода низ Врардар има уште да тече за да евентуално тоа ќуше стане белосветско место за живеење у каво би се тоа шупливите мозочињада се брцнете, ама курињата не ви се кадарни да го направите такво. Туку саде некои издркотини се произведуат и молерисуат. И се некој ви е крив, само вие свети крави безгрешни. Ај оди чешај се од некој друг трн не туку ми продавај муда за бубрези.......да не те замаам..Твојов обид за хумор и навреда е патетичен. Mесец дена се акам по клиникине. На турски затвор личат. А ќе ти дојде и тебе редот да одиш таму, па јас ќе ти фаќам сеир кога ќе добиеш упат за на панорамско тркало над го***та у Вардар да се повозиш малку, пошо нема ни персонал, ни лекови, ни капацитет во зградите. Оди на болните таму да им бамбориш за Сорос и за хелсиншки. Глупандер е мек збор за опишување на твојава појава.
..големи муки очигледно имаш штом состојбата на болните таму мир не ти дава. Батка оди ти тие трици продавај ги на оние демагошки пњукатори какви нешто многу се намноживте. Пациент сум бе јас на клиникиве и да не беа тие клиники одамна ќе бев храна за црви .., како ми посакуваш гледам овде со молитва. Но јас не сум мозочно испрана лубеница место глава да не сум свесен каде сум , во кое ќуше на светот сум роден и колку вода низ Врардар има уште да тече за да евентуално тоа ќуше стане белосветско место за живеење у каво би се тоа шупливите мозочињада се брцнете, ама курињата не ви се кадарни да го направите такво. Туку саде некои издркотини се произведуат и молерисуат. И се некој ви е крив, само вие свети крави безгрешни. Ај оди чешај се од некој друг трн не туку ми продавај муда за бубрези.......да не те замаам..