Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Немаш ти пари, твоите имаат пари да ти дадат и ти да носиш на нозете опинци од 250 евра, ко ќе се вработиш ќе имаш твои пари.
Тебе како педер ти е олеснат проблемот со парите, тие што ќе ги вадиш нема да имаш деца да ти ги трошат, себичната страна на педерството.
Еден месец како што не работам а работев пред тоа и со мој пари си купувам се. Повлечи си ги навредите и извини се или ќе ти го пријавам постот и побарам да биде избришан.

Еден месец како што не работам а работев пред тоа и со мој пари си купувам се. Повлечи си ги навредите и извини се или ќе ти го пријавам постот и побарам да биде избришан.
Пријави ме и на либето ако сакаш. Ме заболе со чии пари си купуваш, дали и што работиш.

Девојка ми оди на брод(8 месеци) во април,во врска сме 3 години,што да правам:mad:

Колку повеќе го читам форумов, толку повеќе почнувам да го обожувам ликот и делото на Хитлер. Типот има љубовни проблеми, и при неговото излагање ме импресионира момент на можност за евентуално поседување на кондури од 250 евра... И тоа не е се, никој не се јави во наредните 30 минути, а од другата страна се јавува една багра од гладни македончиња кои поради импотентост за производство на кеш, репетирани се да каменуваат. Побогу, дали постои статистика за проста маса по глава на жител?

Девојка ми оди на брод(8 месеци) во април,во врска сме 3 години,што да правам:mad:
Барај добро платена работа ссо што ќе заработуваш и за неа, па нема таа да оди да печали на брод и понуди и брак :D
Нема што да правиш, ако решила да те изневери ќе те изневери, ако решила само да заработи без да се забавува ќе ти се врати недопрена, макар што со втората опција не сум сретнал некој што бил на брод.
Истото и за тебе тука, или ќе ја изневеруваш и ќе си правиш кеиф или ќе се воздржиш и ќе и бидеш верен, сепак кај неа мислам е предноста во целава работа: женско+брод :jeeee:[DOUBLEPOST=1487539336][/DOUBLEPOST]
Колку повеќе го читам форумов, толку повеќе почнувам да го обожувам ликот и делото на Хитлер. Типот има љубовни проблеми, и при неговото излагање ме импресионира момент на можност за евентуално поседување на кондури од 250 евра... И тоа не е се, никој не се јави во наредните 30 минути, а од другата страна се јавува една багра од гладни македончиња кои поради импотентост за производство на кеш, репетирани се да каменуваат. Побогу, дали постои статистика за проста маса по глава на жител?
Да знај Хитлер дека браниш педери има течен сапун да те стори.

Дечки ајде малце помош ако можи.. Договорив состанок со едно девојче, утре вечер треби да излезиме.. некој совет да ми дадите ?
-Кај да ја носам ? Во некој атрактивен кафич или па во некоја дупка со цел да сме сами.. ? можам и настрана од градов .. или па ?
-Што муабети би и терал со цел да ја донесам до знаење дека сум заинтересиран за неа а во исто време да почни да и се допаѓам ?
-Дали да пробам да ја смувам од првово излагање или сепак барем на 2 или 3 пат ?

Фала :D

како шо кажуваш дека ти се сфиѓа и сакаш нешто посериозно со нејзе, јас би ти препорачала

1 да одите во некој ресторан или бар кај шо е потивко за да може да си направите муабет

2 колку можеш однесувај се природно и кажи и ја отворено твојата намера дека сакаш нешто повеже од само излегување вака т.е. врска и ќе го добиеш одговорот, се надевам :D

3 тоа зависи од ситуацијата погоре, а и ти како ќе процениш ситуација така :D

се надевам ќе испадне се' во најдобар ред, good luck

До другарот горе:
Однеси ја на некое ни прегласно, ни претивко место. Многу важно е да не избираш некое прескапо место, туку место кое е исплатливо. Не пробувај да ја импресионираш со фенси-менси-шменси срања. Најтопол совет од мене имаш да не и откриваш дека сакаш врска со неа, во никој случај. Тоа ќе ти биде најголемата грешка. Искулирај, играј на карта топло-ладно. Покажи силен интерес на овој прв состанок, потенцирам силен интерес. Покажи интерес преку говор на тело, прашувај ја за некои работи од животот(школо итн.). Не покажувај интерес со изјави од типот дека е најубавата девојка која си ја видел. Од сето ова што ти го набројав, автоматски следи дека ако имаш шанса пробај да ја смуваш. Ако немаш, немој да бидеш нападен. Е сега на вториот дејт(акој дојде до втор дејт), ќе почнеш да бидеш по ладен, да ја повлечеш малку кон себе, што би рекле Србите повуци-потегни. Накратко, час ќе бидеш заинтересиран, час незаинтересиран, со цел да ја заинтригираш. И нормално ќе пробаш да ја смуваш на овие состаноци. Доколку не успееш да ја смуваш по два, три, максимум четири дејтови, јас лично би ја баталил, очигледно не чуствува силна привлечност кон тебе. За врска треба пасија сине.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom