Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
9 септември 2016
Мислења
1.119
Поени од реакции
4.296
evo dok sam ovde piso vec skaniro i vlagor.....Прегледај го приврзокот 165104
ili ovo nije vlagor ???
Sta nisi napisao da si jednu ili dve nasao vise sigurno neces da se kladimo da vrtis danima
A sto vise nece moci da se nadje ????Jesi mozda restrimer ili u cemu je problem samo pokazujem ljudima da ima i da mogu naci[/quote]
nepokazujes ti nista mislio sam da si pametniji ,sad ce da ga siluju do zadnjeg to je jedan od najbolih servera , ego ce unistiti sve do juce si traziol iste ,nek narod scanira ali da smo se mi ponasali tako ,danas vi nebi imali sta scanirati

Член од
10 јули 2010
Мислења
2.915
Поени од реакции
4.025
Reci cu samo.... kako god ko skenira svaki Dan nebitno koji Server taj nema dobre ni servere ni liste .... osim ljudi koji su ajd da kazemo dal sad ili nedavno poceli sa ovim svim .. ostalima nije potrebno svakidasnje skeniranje .... naravno uz dobre servere itd ....

Pozdrav

icerici

No Woman No Cry
Член од
19 април 2012
Мислења
319
Поени од реакции
469
Da ali ovie sega ke odat odma niz drugi forume ima nogo sho pravat copy paste :)

T

tissot75

Гостин
Joj stete sto nisam kuci :( ali sutra cemo nastavak ;)
Pusti sveeeee i onda ces i za mene bit kralj ako to uradis sve MAC :)
Bez zezancije .... Kad je bal nek je maskenbal

Последно уредено од модератор:
Член од
9 септември 2016
Мислења
1.119
Поени од реакции
4.296
ti dragane vasojevicu , kome sam se nadavao ,listi i listi ,tebe nisam nista pitao ni spominjao ,sjecas se nasih chatova ,djelio si misljenje samnom i hvala ti za sve ,info sto si mi prenosio ,bolje da si uzivotu ostavio nesto iza sebe a ne ko vuk kroz zivot ,

Kajgana Shop

На врв Bottom