Toma
Корона стронг
- Член од
- 22 април 2014
- Мислења
- 4.220
- Поени од реакции
- 3.498
Гледаат на граТоа се тие информации од прва рука. Ќе напраеле влада, од понеделник ќе апселе, китот бил прв за отстрел...аман.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Гледаат на граТоа се тие информации од прва рука. Ќе напраеле влада, од понеделник ќе апселе, китот бил прв за отстрел...аман.
Чул те Господ!Орце Камчев е прв на листата на отсрел на СДСМ , која ќе започне кога ќе дојдат на власт.Ќе започнат страшен линч против сите нивни неистомисленици, а прв да го осети тоа ќе го имал лично Орце Камчев, па бегал не бегал од МПМ исто му се фаќа.
За да добие бугарско државјанство треба да даде званична изјава дека се чуствува како бугаринЉубчо изјавува дека е Македонец, дека е така воспитан..
нека си спремат пиџами и четкички за заби да им се на дофат на рака во секое времеТоа се тие информации од прва рука. Ќе напраеле влада, од понеделник ќе апселе, китот бил прв за отстрел...аман.
епа овој сеа што му требал динамит за нивата го растргнаа, значи не може за што сака...Колку што знам новинар е и има свој медиум. Граѓанско право си е тоа другар, секој може во негова емисија/медиум за што сака да повика на дебата.
А за куќата и како успеал со таа плата да ја земе, веројатно на сличен начин како Тодоров што ја зеде палатата негова со министерска плата или исто како паторот што објави онаква заштеда со премиерска.![]()
Me znam kakvi seksualni uslugi ti nudat i za kolku pari ama toa nema vrska so debata za ucenje na jazik.Каква дебата?Да ти понуди некој петстотче орално да го задоволиш би продолжил да дебатираш со него или би му ја искршил муцката што те навредил?[DOUBLEPOST=1487326632][/DOUBLEPOST]
Кој фактор е он па да повикува на дебата мора или не мора МОЕТО дете да учи албански јазик.
Колку што памтам истиов лик во Брисел изнакажа триста страња против Македонија.Има огромна куќа на водно сигурно не ја купил со новинарска плата.
Главата ме здоболува кога ќе видам дека си ме цитирал, најискрено.епа овој сеа што му требал динамит за нивата го растргнаа, значи не може за што сака...
.. а да потсетам, а и го потсети СДСМ пред избори Аљи, дека не заборавиле како сдсм убивал 1995 албанци во Мала Речица бидејќи барале на албански јазик факултет да имат..
е сеа не им дадовме тогаш уши, па сега ќе им даваме рогови да не бодат![]()
Тој е „помилуван“ 2-3 пати. И изгледа како турска серија ќе има „помилувања“. Сепак, некои граѓани се привилегирани. Срамота.[DOUBLEPOST=1487335199][/DOUBLEPOST]Ако прават на криминалци ќе треба да почнат од сопствениот претседател, нивниот почесен претседател, и пола раководство.
Јас немам слушнато такво нешто, официјално (на српски е званично), а за „муабети“... ехеее, што сé сме слушале. Единствено сум слушнал да одговори на такви „обвинувања“ дека е онолку колку и Делчев, Груев, Петров, Карев...За да добие бугарско државјанство треба да даде званична изјава дека се чуствува како бугарин
Кој тоа беше најпомилуван политичар во земјава? Горде? Миле-ми-Текна? Колку имаше Миле? 14? Не ме терај да ти вадам од службен весник од пред неполна година.Тој е „помилуван“ 2-3 пати. И изгледа како турска серија ќе има „помилувања“. Сепак, некои граѓани се привилегирани. Срамота.
Јас колку што знам ниту еден од наведените не е аболициран и се водат истражни постапки. За Заев има важечки помилувања, башка повлечените (нив не ги сметаме).Кој тоа беше најпомилуван политичар во земјава? Горде? Миле-ми-Текна? Колку имаше Миле? 14? Не ме терај да ти вадам од службен весник од пред неполна година.
Срамота е. Бетер. Брука.
Секоја држава па и бугарија си има разни категории и начини на додела на државјанстваТ
Ме интересира дали како такви се изјаснуваат и црнци на кои им се дава државјанство за да играат во некоја БГ репрезентација. Мислам дека на нашата „раја“ им се бара, од „мизерни БГ причини“.
Јас лично ја имам видено изјавата која треба да ја потпишеш кога аплицираш за бг пасош и да, во неа стои дека се чувствуваш како бугарин, дека твоите татко, дедо... неведуваш нивно име и презиме, се чувствувале како бугари но дека од страна на комунистичкиот режим не смееле да се произнесат како бугари... тоа треба да го потпишеш...Тој е „помилуван“ 2-3 пати. И изгледа како турска серија ќе има „помилувања“. Сепак, некои граѓани се привилегирани. Срамота.[DOUBLEPOST=1487335199][/DOUBLEPOST]
Јас немам слушнато такво нешто, официјално (на српски е званично), а за „муабети“... ехеее, што сé сме слушале. Единствено сум слушнал да одговори на такви „обвинувања“ дека е онолку колку и Делчев, Груев, Петров, Карев...
Ме интересира дали како такви се изјаснуваат и црнци на кои им се дава државјанство за да играат во некоја БГ репрезентација. Мислам дека на нашата „раја“ им се бара, од „мизерни БГ причини“.
Јас колку што знам ниту еден од наведените не е аболициран и се водат истражни постапки. За Заев има важечки помилувања, башка повлечените (нив не ги сметаме).
Џабе ќе вадиш кога единствен помилуван е З.З. И од Бранка, и од Катица Шестица.
Заев може да се слика. Господинот Груевски е секогаш еден чекор понапред. Ова го има планирано и договорено уште кога ги продаваше македонските џамии на салафистичките влијанија од Катар и Турска.Ахмети ќе му испорача на Заев.закон ..
а може и други работи да има, ајде Борјан нека отвори дискусија,
медицински е ок, ама ако се прифати тоа треба и други закони од исламот, да може секој да има секој барем по 2 жени и тоа една помлада ...
![]()