Sho drugar mi , treba li da kazam dali se smetam sam sebe za sexiljav?[DOUBLEPOST=1487205617][/DOUBLEPOST]
Sho oti ke se smetam za sexiljav ako na @Agda Beata nesam i 2 % sexiljav. Dzabe ke se filmamSho drugar mi , treba li da kazam dali se smetam sam sebe za sexiljav?
Добро, Деделус скапа удварајки му се на човекот последнава недела. Од уста не му го извади името. @Govinda пази овај Деделус може да има некои задни мисли, а богами и предни!Добро прашање, Говинда.
Мене искрено, @bijons ми е хот. Не ја знам лично, ама ми има некој шарм кога објаснува работи плус, се гледа дека е изгор интелигентно девојче. Иначе, агда ми е ирл пријателка и сме збореле за тебе. Она не мисли дека не си привлечен, напротив, мисли дека си ќут и интересен, сака она будалести машки (на позитивен начин ова сфати го), само што има дечко. Ја би бил трпелив на твое место и би почекал да раскине.
Ја со Говинда сум поврзан на некое спиритуално ниво, а не телесно.Добро, Деделус скапа удварајки му се на човекот последнава недела. Од уста не му го извади името. @Govinda пази овај Деделус може да има некои задни мисли, а богами и предни!
Abe Bijons ima intelegentna prva impresija, ali zaebi prvi impresii, ne sme od vcera....Добро прашање, Говинда.
Мене искрено, @bijons ми е хот. Не ја знам лично, ама ми има некој шарм кога објаснува работи плус, се гледа дека е изгор интелигентно девојче. Иначе, агда ми е ирл пријателка и сме збореле за тебе. Она не мисли дека не си привлечен, напротив, мисли дека си ќут и интересен, сака она будалести машки (на позитивен начин ова сфати го), само што има дечко. Ја би бил трпелив на твое место и би почекал да раскине.