- Член од
- 10 септември 2016
- Мислења
- 814
- Поени од реакции
- 1.670
iptv ne radi sa drema na laptop nema sanseBeskorisno ti je to bez njihovog playera i validnog user i pwd ...Drugacije neces pokrenit stream sa te slike![]()
iptv ne radi sa drema na laptop nema sanseBeskorisno ti je to bez njihovog playera i validnog user i pwd ...Drugacije neces pokrenit stream sa te slike![]()
?iptv ne radi sa drema na laptop nema sanse
Zavisi kako koja Art sigurno ne i sve one koje se pokrecu u nekimiptv ne radi sa drema na laptop nema sanse
Sta ces sa tim srpom burman.oces nesto da kosis
Ne, nego nisam bas shvatio sta je @dsuki1966 hteo da kaze ![DOUBLEPOST=1487187185][/DOUBLEPOST]Sta ces sa tim srpom burman.oces nesto da kosis![]()
Tacno tako, ni Totalu se ne moze "doskociti" !Zavisi kako koja Art sigurno ne i sve one koje se pokrecu u nekim
Playerima a ako je lista u Bouqet onda moze i tekako
Ustvari dr Burmann nam to moze potvrdit...
Jos ako slucajno imas dual tuner onda mozes sat i iptv u isto vrijeme da pratis![]()
Pa brate zameni fenjer sa lusteromNe, nego nisam bas shvatio sta je @dsuki1966 hteo da kaze !
Mu ja skeniras IP adresata, ako e otvoren port 5551 ima kanali.Прегледај го приврзокот 164950 Pitanje za one koje znaju kako ovo da proradi..?
Pre bih rekao da je ovo prvo, znaju ljudi posao !Ako mislis na Total sat onda je to ili nemoguce ili je jos uvijek dobro cuvana tajna ....
Neznam vjeruj ali u pitanju je velika lova sa CS i IPTV sve je mogucePre bih rekao da je ovo prvo, znaju ljudi posao !
Moguce je uvijek se nesto novo moze naucitMu ja skeniras IP adresata, ako e otvoren port 5551 ima kanali.
Vaka odat
http://IP adresa:5551/ArtPlayer-24
Skeniraj gi kanalite so SimpleTV player i ja imas listata.
Прегледај го приврзокот 164957
Koj rece deka ima user i passNeznam vjeruj ali u pitanju je velika lova sa CS i IPTV sve je moguce[DOUBLEPOST=1487187787][/DOUBLEPOST]
Moguce je uvijek se nesto novo moze naucita sta ce za user i pwd ?
da naravno ,nepostavljao, mi svasta drug l.ko skonta skonta[DOUBLEPOST=1487188391][/DOUBLEPOST]Nesto si zaboravio napisati da nekoje imaju i preko 2000 konekcija![]()
ko kaze da je mrtav ,imate pogresne scanere ,da su valjali nebi ih objavili , ima ih na stotine da radetreba znati koji server radi da nevrtiš džaba tri dana, a viagor je ugašen i džaba si vrtio
bolje da s dao citav mac ,isto je sve mi je jasno ali sto lukavac ,stvarno ,treba sve pogasiti
http://admin.vlagor-iptv.com/playlist?type=m3u&deviceMac=00:1a:79:2d:3d:ff