Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
drug kod mene druga prica na win 7 vika da sa dowland nije u redu proveri dowland kako mogu dowland ripair uraditi ?
posla dowlndira ali se ne otvara samo skener a ostalo sto se nalazi na zip otvara
Mozda te i antivirusna zastita zajebava ?Probaj da iskljucis antivirus,pre nego skines fajl i razipujes.
Ako bude u redu,dodaj u podesavanjima antivirusa aplikaciju u izuzetke skeniranja.(excluded files)
U svakom slucaju,moras da imas NET Framework 4.5!!!
Skini fajl odavde:
http://www36.zippyshare.com/v/Qkm7p4ue/file.html

Mozda te i antivirusna zastita zajebava ?Probaj da iskljucis antivirus,pre nego skines fajl i razipujes.
Ako bude u redu,dodaj u podesavanjima antivirusa aplikaciju u izuzetke skeniranja.(excluded files)
U svakom slucaju,moras da imas NET Framework 4.5!!!
Skini fajl odavde:
http://www36.zippyshare.com/v/Qkm7p4ue/file.html
highprotect Ma nece da gu otvara net framevorg4.5 pise na folder kad gu skine i ne otvara,isklucio i antivirus i caba
iptv playlist was stopin working pisuava vaka

Последно уредено:
Кога ке ви каже некој не симнувајте од таа страница ништо не слушате.[DOUBLEPOST=1487184462][/DOUBLEPOST]
некој да има пасворд за зипот
MAC Scanner by Revolution?
За ова пасвордот е малваре бу револуцион1 . Зависи може и 5 ако се зезнат 5 тогаш 5

Кога ке ви каже некој не симнувајте од таа страница ништо не слушате.[DOUBLEPOST=1487184462][/DOUBLEPOST]
За ова пасвордот е малваре бу револуцион1 . Зависи може и 5 ако се зезнат 5 тогаш 5
ne te razbiram

Што не разбираш кирилица или општо. Тој сајт е од есет означен како сајт кој ке те зезне вака така онака.Ајде еден нека се јави кој го користи тој скенер а да нема проблеми со пц.

Jedno pitanje imam

Zasto kada se skenira zdravhrana , tada anti virus program javi da je neki threat blocked.
Nije mi jasno u cemu je problem.

Ти пратиле поклон од серверот затоа реагира антивирусот. Не го ставај никогаш скенерот во ексклузион лист.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom