drug kod mene druga prica na win 7 vika da sa dowland nije u redu proveri dowland kako mogu dowland ripair uraditi ?
posla dowlndira ali se ne otvara samo skener a ostalo sto se nalazi na zip otvara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
drug kod mene druga prica na win 7 vika da sa dowland nije u redu proveri dowland kako mogu dowland ripair uraditi ?
Mozda te i antivirusna zastita zajebava ?Probaj da iskljucis antivirus,pre nego skines fajl i razipujes.drug kod mene druga prica na win 7 vika da sa dowland nije u redu proveri dowland kako mogu dowland ripair uraditi ?
posla dowlndira ali se ne otvara samo skener a ostalo sto se nalazi na zip otvara
highprotect Ma nece da gu otvara net framevorg4.5 pise na folder kad gu skine i ne otvara,isklucio i antivirus i cabaMozda te i antivirusna zastita zajebava ?Probaj da iskljucis antivirus,pre nego skines fajl i razipujes.
Ako bude u redu,dodaj u podesavanjima antivirusa aplikaciju u izuzetke skeniranja.(excluded files)
U svakom slucaju,moras da imas NET Framework 4.5!!!
Skini fajl odavde:
http://www36.zippyshare.com/v/Qkm7p4ue/file.html
За ова пасвордот е малваре бу револуцион1 . Зависи може и 5 ако се зезнат 5 тогаш 5некој да има пасворд за зипот
MAC Scanner by Revolution?
Beskorisno ti je to bez njihovog playera i validnog user i pwd ...Drugacije neces pokrenit stream sa te slikeПрегледај го приврзокот 164950 Pitanje za one koje znaju kako ovo da proradi..?
ako moze na skypeimam ih oko 3424 stavljam ove malo slabije ali isto su ok
ne te razbiramКога ке ви каже некој не симнувајте од таа страница ништо не слушате.[DOUBLEPOST=1487184462][/DOUBLEPOST]
За ова пасвордот е малваре бу револуцион1 . Зависи може и 5 ако се зезнат 5 тогаш 5
Toa e moe misljenje sekoj po negov izbor.Zosto da prakja od serverot samo se skenira.