Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
11 декември 2012
Мислења
1.073
Поени од реакции
596
Mozelo preku vlc preku kompjuter, no nisto od toa-planiram da zemam nekoj dreambox za brzo vreme vasa preporaka do 250eura.

Член од
11 декември 2012
Мислења
1.073
Поени од реакции
596
gledaj na stream king ili ako ja imas aplikacijata preku nea.
Код:
http://2streamking.co/tkfootball

bobanku

Macedonia timeless
Член од
16 септември 2012
Мислења
2.087
Поени од реакции
2.048
Член од
16 јуни 2015
Мислења
573
Поени од реакции
606
ha ha taj sam i merkao ovih dana-Drimbox 900 Ultra HD znaci toj e najdobar izbor.
Imas i ovaj OCTAGON SF4008 4K UHD (DVB-S2X) znam da ti nije poznat ali mogucnosti su mu velike,isto moze Enigam 2, Iptv, i momentalno jedini resiver sa podrskom na dvb-s2x standard koi je vec u upotrebi,Moze isto i multistrim sa satelita,znaci da od ovoga svega momentalno retko koi resiver moze Drimbox nemoze momentalno ni jedno.Razgledaj dobro i prouci neke stvari.

Член од
7 јуни 2016
Мислења
216
Поени од реакции
191
Ete gledas vrska nemas ne se ni zablagodari na salezli, i na drugite tuku na drugi koj ne mrdnale so prst za skenerot. Svasta
Deckovo me zamoli nešto e sega dali go utnal passwordot ili drugo e nešto. Ako moze nekoj da proveri bi mu bil blagodaren.
Код:
Pozdrav evo druze ja resio tebe da zamolim za malu pomoc. Naime ja znam da si ti clan na kajgana forum i ja sam isto samo mi je tamo nik iptv71 e sad od kad su " popravili" sajt ja ne mogu da se prijavim???Obicno sam se prijavljivao pteko twitter-a ali od kad su popravili evo vec 8 dana ja ne mogu da se prijavim javlja server error probao da resetujem pasword 4 puta oni kao poslali email za reset ali meni nista ne stize? Pa posto znam da si clan NAJLEPSE te molim da moderatore na KF pitas u cemu je rec, banovan nisam ,nisam cak nikad ni opomenut ali ja ne mogu da se prijavim!?Unapred hvala!
kakav salezi neznam o cemu ti pricas nemam ja taj skener upset
lp

T

tissot75

Гостин
Octagon vs Dreambox
Mislim bez imalo dileme bih se odlucio za dreambox ako nista bar zbog podrske koju mozes naci na svim svjetskim forumima !!!
Sto se tice tehnologije linux sistemi obadva a ostalo je po meni sve relativno ko i ovo 4K dok dodju programi u ovoj rezoluciji jos ce puno serija resivera da izidje ...
Posjedujem DM820 HD i sa image OE2.5 ide i 4K ali sve je to prodaja u prazno ... Bitno je da imas ono sto ti treba ...pozzz

Последно уредено од модератор:

Kajgana Shop

На врв Bottom