- Член од
- 4 февруари 2016
- Мислења
- 199
- Поени од реакции
- 100
drim je zakon a ja odavno bacio antenu u staro gvozdjeПрегледај го приврзокот 164944
T-HT TV ???? Hrvatski paket
![Ѕид :yid: :yid:](/styles/default/xenforo/emot/zid.gif)
![Ѕид :yid: :yid:](/styles/default/xenforo/emot/zid.gif)
a sad moram da gledam ove ful sd kanale
![ТВ :tvg: :tvg:](/styles/default/xenforo/emot/tv.gif)
drim je zakon a ja odavno bacio antenu u staro gvozdjeПрегледај го приврзокот 164944
T-HT TV ???? Hrvatski paket
Ja da sam na vlasti ja bih tebi zabranio pristup njima barem godinu danaSamo u drimovima (snovima) !![]()
reci mu taj server od vlagora ne vlagor da te nebi krivo shvatiotreba znati koji server radi da nevrtiš džaba tri dana, a viagor je ugašen i džaba si vrtio
pitaj google on zna svepa jeli ima neko listu oda panela koje jos idu i koje bi mogo skenirat .. nekako mi to ide sve na zivce ali cu probat dalje
Jel ti to stvarno pitas, ili proveravas samog sebe????ok dobro ali na primjer kod centurion lukovac odakle ja znam jeli trazi user:pass jeli mac?
jeli moze kod svakog panela oba dvoje?
stvarno pitamJel ti to stvarno pitas, ili proveravas samog sebe????
![]()
http://forum.kajgana.com/threads/Интернет-радио-и-телевизија-стримови-прашања-генерална-дискусија.41855/page-1324#post-7968946isto i kod mene ne otvara win 7
jel neko skinuo ,da li radi?
ха ха ете гледаш нема& но и така наоѓа салезли 2ми најде но нема везе може све со салезли не само иптв,може и комбо да симнува.не го кажува & иако има во листата.оваа hyper нешто бавно ми ја скенира,ама многу многу бавно?
и во првото намерно ти е избришано &????? или не треба?