Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Пасошот и личната карта се на различна адреса, пасошот има важност и е на старата адреса, а личната карта измината и сменета на нова. Дали ќе прават проблем на граница или треба да извадат нов пасош?

Дали во Скопје има клучар што работи во недела? За копија ми треба.

Пасошот и личната карта се на различна адреса, пасошот има важност и е на старата адреса, а личната карта измината и сменета на нова. Дали ќе прават проблем на граница или треба да извадат нов пасош?
Јас кога поднесував документи за лична карта поради промена на адреса на шалтер ми кажаа дека морам и пасош да мењам. Мене не ми се вадеше нов дека овој дали 6 месеци ми беше стар. Идеше лето и страв ми беше да не ме вратат на граница поради несовпаѓање на податоци во таа нивната база па и одмор и све да ми пропадне. На крај извадив нов да не се тресам на граница дали ќе ме вратат или не. Тогаш се чекаше бајаги по 3-4 месеци за сликање.

Најубаво отиди кај што се поднесуваат документи за пасоши прашај најсигурно ќе ти кажат.:)

Дали во Скопје има клучар што работи во недела? За копија ми треба.
Во Рамстор или во Веро центар мислам дека работат и во недела.

Друштво, знае некој кога ќе биде Златна Бубамара на тв?

Сигурен си дека во петок ќе е? До сега во саботи ја пуштаа. Чисто прашувам да не ја утнам [emoji3]

На вестите на канал 5 збореше Ранко, па новинаркава на крај кажа дека во петок ќе биде. Па сега ако им текне да сменат...

dali wap od 160 bari e dovolno jak za avtoperalna,

Мислам дека не, аматерски се сметаат до таа баража. Попрљави возила ќе си бараат и поминување со сунѓер/ракавица/четка што би било проблем за во перална.

Која цена се движат ортопедските пајачиња (помагала за држење на рбетот исправено) и каде ги има најдобрите?:)

Мислам дека не, аматерски се сметаат до таа баража. Попрљави возила ќе си бараат и поминување со сунѓер/ракавица/четка што би било проблем за во перална.
povekjeto sto prasav mi rekoa deka e dovolen , zasto ova ke bide avtoperalna samo za avtomobili, ne za kamioni , plus ke ja pominam kolata so penomat pa posle so wap :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom