Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
10 септември 2016
Мислења
814
Поени од реакции
1.670
Blago onom kome je mali poslao.... hahhahahahahPozdrav
P.S. KUD MENE NE OZNAČI
Ma nije nista strasno sve meni poslao heheh ima da mu stricek suki kupi romobili i to solarni ;)
Da jednu sad podijelim kome treba domaca slozena:angel:
poslana

Последно уредено:
Член од
10 јули 2016
Мислења
163
Поени од реакции
218
Ma nije nista strasno sve meni poslao heheh ima da mu stricek suki kupi romobili i to solarni ;)
Da jednu sad podijelim kome treba domaca slozena:angel::oeoeoe:
Dobro je :) za sekund sam pomislio da nije greskom poslao onom drugom sukiju :(
Sto kazu kod nas,sve je dobro kad se dobro svrsi :)

PS.nemoj sabanu slati nista slozeno jer mu ne fercera na tv,posalji gospodinu Fazlinovicu :)

Член од
25 февруари 2015
Мислења
346
Поени од реакции
593
Ja postavljam ovde liste a @LjupchoB ih prenosi na SF
Koja mu je to fora, zar nemisli da sam ih i sam mogao postaviti tamo da sam hteo.
Svima vam je poznato da sam prisutniji na SF-u nego ovde. Liste koje postavljam tamo ne postavljam ovde i obrnuto. A ovaj se pravi pametan i vec u par navrata liste koje postavim ovde prekopira na SF
nije samo on ima ih jos par koji sve sto se ovdje postavi kopiraju na iptv zona bas sam se neki dan smijao

Член од
10 септември 2016
Мислења
814
Поени од реакции
1.670
nije samo on ima ih jos par koji sve sto se ovdje postavi kopiraju na iptv zona bas sam se neki dan smijao
Pa nek kopiraju sta onda i mi kad postavimo za dva sata na sultanovci pa do turske,sve se kopira
nekoji cak i sa mog kompa svako malo mi ukradu i postave stalno ih brisem koje ne rade i vidim na sultanovci cak i na sf i sta si sad ja mogu pomoci

Kajgana Shop

На врв Bottom