- Член од
- 16 јуни 2016
- Мислења
- 957
- Поени од реакции
- 1.724
da da ok je cenim sve vas ovde i neljutim se drug pozzIspade mi smijesno jer kazem ti svi smo to iskusili prije ili poslije ali eto sad znas nece vise...
da da ok je cenim sve vas ovde i neljutim se drug pozzIspade mi smijesno jer kazem ti svi smo to iskusili prije ili poslije ali eto sad znas nece vise...
To ti velim na dve ip ti ide listamisliosam neku listu na pc gledam ide odlicno instaliraosam hotspotshield ali kad je ubacujem na tv-u ne radi zato samm pitao dali moze da se menja ip na tv kako sto moze na pc sa hotspotshield pozz
ali kad gledam na tv u pc mi ne radi ili to je problemTo ti velim na dve ip ti ide lista
Ma nije nista strasno sve meni poslao heheh ima da mu stricek suki kupi romobili i to solarniBlago onom kome je mali poslao.... hahhahahahahPozdrav
P.S. KUD MENE NE OZNAČI
A da pročitaš još jednom šta je napisao, razmisliš pa onda odgovorišPa sto nisi poslao te liste nekome na pm
pa da ti ih niko ne kopira?????
Dobro je za sekund sam pomislio da nije greskom poslao onom drugom sukijuMa nije nista strasno sve meni poslao heheh ima da mu stricek suki kupi romobili i to solarni
Da jednu sad podijelim kome treba domaca slozena
Vis,vis di je taj nestao mozda ga ftrefilo hehheh previse se pijenioDobro je za sekund sam pomislio da nije greskom poslao onom drugom sukiju
Sto kazu kod nas,sve je dobro kad se dobro svrsi
PS.nemoj sabanu slati nista slozeno jer mu ne fercera na tv,posalji gospodinu Fazlinovicu
nije samo on ima ih jos par koji sve sto se ovdje postavi kopiraju na iptv zona bas sam se neki dan smijaoJa postavljam ovde liste a @LjupchoB ih prenosi na SF
Koja mu je to fora, zar nemisli da sam ih i sam mogao postaviti tamo da sam hteo.
Svima vam je poznato da sam prisutniji na SF-u nego ovde. Liste koje postavljam tamo ne postavljam ovde i obrnuto. A ovaj se pravi pametan i vec u par navrata liste koje postavim ovde prekopira na SF
Mora da ga je brate Trump stavio na ban listu i napravio zid oko njega jer mnogo je penio brate i sirio zarazuVis,vis di je taj nestao mozda ga ftrefilo hehheh previse se pijenio
Pa nek kopiraju sta onda i mi kad postavimo za dva sata na sultanovci pa do turske,sve se kopiranije samo on ima ih jos par koji sve sto se ovdje postavi kopiraju na iptv zona bas sam se neki dan smijao
Pa prozovi ih druze nek se znaju ko su !!!nije samo on ima ih jos par koji sve sto se ovdje postavi kopiraju na iptv zona bas sam se neki dan smijao
Burmannn sve kopira iz dremaPa prozovi ih druze nek se znaju ko su !!!
isto sr,drugacije pakovanje