- Член од
- 8 ноември 2016
- Мислења
- 10
- Поени од реакции
- 0
Majkami ima problen so krvniot pritisok, i momentalno i e 100-80. Sto da pravam sto da i dadam?
Ако се чувствува добро, не давај ништо.Majkami ima problen so krvniot pritisok, i momentalno i e 100-80. Sto da pravam sto da i dadam?
Рузмарин качува многу лесно, ама 100 не е некој проблем - како што кажа кадаиф, ако се осеќа ок нема потреба за интеревенции.Majkami ima problen so krvniot pritisok, i momentalno i e 100-80. Sto da pravam sto da i dadam?
... требаше да кажеш дали имала моментални здравствени тегоби од можен пореметен притисок кој во тек на 15 минути бил измерен три пати и покажувал таква иста вредност од 100- 80 и мерен со каков апарат?...Majkami ima problen so krvniot pritisok, i momentalno i e 100-80. Sto da pravam sto da i dadam?
Сестра ми отиде таму за диоптер да и одредат и испадна со грешен диоптер шетала цело време и откако има наочари со диоптер одреден од очната, не се жали. Исто братучетка отстрани диоптер ласерски, само пофалби, тетка ми имаше исто проблем и направиле серум, го отстраниле проблемот. Не сум била лично јас но само пофалби имам од блиски за болницава.iskustvo so evropskava bolnica,odnosno turskata vo gjorce moze da kaze nekoj za slucaj keratokonus.i cross linking metoa .se izvinuem so pisav tuka nemozev za oftamologija neso po specificno da pobaram fala
fala na odgovorot.Сестра ми отиде таму за диоптер да и одредат и испадна со грешен диоптер шетала цело време и откако има наочари со диоптер одреден од очната, не се жали. Исто братучетка отстрани диоптер ласерски, само пофалби, тетка ми имаше исто проблем и направиле серум, го отстраниле проблемот. Не сум била лично јас но само пофалби имам од блиски за болницава.
...да не си вежбал без загревање или нешто претерано, си направил нагло движење, дигање или си спиел незгодно свиткан ...? ... да не мислиш многу, напиј си еден аналгин !Од сабајле имав болки во пределот кај црцето и сеа се повеке и повеке ме боле.. Како да опишам како да ме стега, иначе имам 16год.
Можно е да сум спиел незгодно...да не си вежбал без загревање или нешто претерано, си направил нагло движење, дигање или си спиел незгодно свиткан ...? ... да не мислиш многу, напиј си еден аналгин !
A da odes na doktor fino lepo!Можно е да сум спиел незгодно
Викаш без секирации а?