На сите им е јасно дека ќе има нови избори (само не се знае дали побрзо или покасно), па затоа сите глумат лудило, даваат ненормални изјави (и така не се нормални).Мендух Тачи ќе го подржел Заев само под еден услов, не му барал многу, само ако Тачи бил премиер.
малцинство си, мнозинството граѓани се изјасна за албански на цела територија.Јас сакам двојазичност со Албанец.
А ако правиме муабет за албански јазик на цела територија на Р.М. тогаш јасно дека не.
Без ВМРО-ДПМНЕ не е возможна промена на Устав, а не може и плус едни 25% против 75% други. Де факто Македонија ќе стане бинационална држава со што ќе се побунат и помалите заедници.малцинство си, мнозинството граѓани се изјасна за албански на цела територија.
кој ти рече така, еве куртониве овде мене ме убедија дека и тие се сложиле, Заев вчера се изјасна дека све што ќе побараат Албанците ќе добијат и тоа на писмено, едвај човекот дочека да му се пружи таква шанса, овие на форумов веќе се намачаа со вазелин и се спремни за оргазам.Без ВМРО-ДПМНЕ не е возможна промена на Устав, а не може и плус едни 25% против 75% други. Де факто Македонија ќе стане бинационална држава со што ќе се побунат и помалите заедници.
Ако се сложи на тоа би било политичко самоубиство, а за жив не гарантирам дека ќе биде долго после таа одлука.кој ти рече така, еве куртониве овде мене ме убедија дека и тие се сложиле, Заев вчера се изјасна дека све што ќе побараат Албанците ќе добијат и тоа на писмено, едвај човекот дочека да му се пружи таква шанса, овие на форумов веќе се намачаа со вазелин и се спремни за оргазам.
Кога можел Грујо (патриотот) да прифати СЕ, зошто овој да не може?Ако се сложи на тоа би било политичко самоубиство, а за жив не гарантирам дека ќе биде долго после таа одлука.
не знам јас за тоа, јас само го пренесувам мислењето на експертиве на форумов.Ако се сложи на тоа би било политичко самоубиство, а за жив не гарантирам дека ќе биде долго после таа одлука.
И јас сакам сечен али овие претераа.Кога можел Грујо (патриотот) да прифати СЕ, зошто овој да не може?
па тоа на куртониве им е како вазелин, поубаво ќе се чуствуваат.Кога можел Грујо (патриотот) да прифати СЕ, зошто овој да не може?
http://novatv.mk/platoformata-na-dui-vo-dokument-predlozhen-od-vladata-vo-2015/кој ти рече така, еве куртониве овде мене ме убедија дека и тие се сложиле, Заев вчера се изјасна дека све што ќе побараат Албанците ќе добијат и тоа на писмено, едвај човекот дочека да му се пружи таква шанса, овие на форумов веќе се намачаа со вазелин и се спремни за оргазам.
Da de,sto kazav nesto poinaku? Bitno sega vi e polesno, bez problem ke go primite, duri I ke uzivate.
Кој е крив за тоа? Заев?Da de,sto kazav nesto poinaku? Bitno sega vi e polesno, bez problem ke go primite, duri I ke uzivate.